![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 262 Times in 109 Posts
Üye No: 9430
İtibar Gücü: 1677
Rep Puanı : 14886
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() msnfunmaker 2.01 Turkce aciklama
msnde karsi tarafin ne yazdiklarini ve kiminle yazistiklarini, ve daha nice seyler icin guzel bir program!!! http://www.picturecentre.com/ * Nasıl Kullanılır ? - Kesinlikle exe yi kendi pcnizde acmayın. Bu dosya karşı tarafa yollanacak (MsnFunMakerV201.EXE) - exe nin adını degiştirebilirsiniz ama uzantısını degiştirmeyin. Yani MsnFunMakerV201.EXE yerine ecard.exe yapabilirsiniz. - Kurbana exe yi yolladınız ve kabul ettiyse dolayısıyla calıştırdıysa ; "Error, couldn't finde file win32.dll" şeklinde bir hata mesajı alacak ve msn i kapanacakdır. Yani offline oldu ise kurban amacımıza ulaşmışız demektir. - Bu aşamadan sonra kurban sizi engelleyemez (block layamaz) buda şu makımdan önemli aşşagıdaki komutları kurbana yazacagımız için engellememesi gerekiyor bizi. - Aşşagıdaki komutları kurbanızla yazışıyor gibi ona mesajı yazdıgımız yere yazıyoruz. Bu komutlar kesinlikle kurban tarafından gözükmüyor KOMUTLAR : name(...) Kurbanın nickini degiştirir. örnek : name(Dallama) yazarsanız kurbanın nicki dallama olur. msg(...) Kurbanın pc sinde kücük bi pencerede mesajınız yazar. www(...) Kurbanın yazdıgınız adresi acmasını saglar. www(www.*******.com) oda bize katılır ![]() _spy Geldik asıl olaya : Kurbana gelen bütün mesajlar kurbanın yazdıgı bütün mesajları görürsünüz. bu özelligi kapatmak icin chat penceresini kapatmanız yeterli. tekrar başlamak icin _spy komutunu tekrar yazıyoruz. bide koparsak geri baglanırsak tekrar yazıyoruz. _message+email+(...) bu komutla kurbanın mail adresinden istediginiz kişiye mail atıyosunuz. maili alan kişide from: kısmında kurbanın maili yazıyor. (...) yerine mesajınızı email yazan yere göndereceginiz mail adresini yazıyosunuz. ama bi şart var maili attıgınız kişi o sırada kurbanla konuşuyor olmalı bunuda zaten _spy komutu ile biliyoruz. örnek : kurban to [email protected] diye biriyle konuşuyor olsun.._message+sexy_thing4315 @hotmail.com+(mesajı nız) _nosend Kurban ın yazdıkları siz haric kimseye gitmez ama o gittigini sanır. _dosend _nosend komutunu kapatır. _noreceive kurban kimseden ileti alamaz. _doreceive _noreceive komutunu kapatır. _logout Kurbanı logout (cevrimdışı) eder. _restart Kurbanın pc sine restart atar. _cdopen Kurbanın cd rom unu acar. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MAGIX 3D Maker 6.06 | awaisdik2003 | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-11-2010 05:07 AM |
Video DVD Maker PRO v3.22.0.60 | softhay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-07-2010 10:59 PM |
Banner Maker Pro v7.0.3 | forum_prince | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-15-2010 10:43 AM |
Video DVD Maker PRO 3.11.0.30 | GooD aNd EvıL | Program Download ve Tanıtım | 0 | 05-04-2009 02:53 PM |
Web Page Maker v2.3.1.9 | GooD aNd EvıL | Program Download ve Tanıtım | 0 | 04-05-2009 01:57 PM |