![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1745
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beyaz Saray, Lübnan'ı bombalayan İsrail'e uluslararası desteğin tam olduğunu açıkladı.
Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Dana Perino, İsrail'in, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a yönelik saldırılarının 2. haftasına girdiği dönemde gazetecilere yaptığı açıklamada, uluslararası toplumun İsrail'in askeri operasyonlarını desteklediğini söyledi. Perino, "Uluslararası toplum, İran, Suriye ve Hizbullah dışında tek sesten konuşuyor. Bu krizi Hizbullah yarattı. ABD'nin amacı, bölgedeki birçok devletinkiyle aynıdır, bu amaç kalıcı bir biçimde şiddetin son bulmasıdır" dedi. ABD Başkanı George W. Bush'un Lübnan'daki ABD vatandaşlarını ve ülke çıkarlarını korumak amacıyla bu ülkeye asker göndermek istediği bildirildi. George W. Bush, ABD Kongresi'ne gönderdiği mektupta, parlamenterlere hitaben, "şu anda bölgede bulunan küçük bir ABD birliğinin ilk tahliyelere yardım ettiğini, takviye birliklerin gönderilmesinin planlandığını" söyledi. Bush mektubunda, "Ek muharip birliklerin, Lübnan'dan ayrılmak isteyenlere yönelik yardım çabalarına ve bu kişilerin güvenliklerinin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla Lübnan'a, Kıbrıs Rum kesimine ve başka yerlere gönderilmesi çok muhtemeldir" dedi.
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1762
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için saol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İsrail'e destek gösterisi | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2009 05:06 PM |
Yahudi komedyenden İsrail'e şok | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-02-2009 06:08 PM |
Gazze'den İsrail'e roket saldırısı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:31 PM |
Başkentte İsrail'e protesto | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 05:28 PM |
İsrail'e Gitmiyor 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 05:01 AM |