![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 227 Times in 20 Posts
Üye No: 10984
İtibar Gücü: 1614
Rep Puanı : 11285
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaslar vakti zamanında int den bi oyun indirdim. oyun ripliydi. indirdim açtım . sonra bilgisayarıma asağıda resmi olan ne idüğü belirsiz dosyalar geldi . simdi efendim sorun su .olaydan sonra 3 kez format atmama karsın bu dosyalar silinmedi.
![]() bunlar c ve d sürücülerinin ana sayfasında .dikkatinizi cekerim .bi dosya gizlive sirket gy diyo ![]() bu her klasörün içinde var (Windows hariç).tabi her klasörün içindeki dosya o klasörün adını tasıyo.(misal: Winrar klasöründeki dosya Winrar adını tasıyo) ![]() buda resim klasörlerindeki hali not. hepsinde yapımcı. gy sirket.gy gibiseylar yazıyo lütfen arkadaslar yardım edin su biçare vatandasa allah rızası için bu kadarla yetinmiyosanız bi not daha not: yardım edene rep yağdırıcam
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1762
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() anti-casus yazılım programı kullanıyormusun..demo olmayan bi spy ware kur.bi dene.bende işe yaramıştı.aynı problemi farklı şekillerde yaşamıştım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bunu da bundan öncekine say | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 11:20 AM |
Kıyamet bundan koptu | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-21-2008 03:28 PM |
Bundan Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:41 PM |
Bundan Sana Ne | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:41 PM |
Bundan Sonra | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 08:45 PM |