www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-31-2006, 02:24 PM   #1
fataleror258
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 8129
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : fataleror258 is on a distinguished road
Exclamation Türküm Diyen Türkiyeyi Sonuna Kadar Savunurum Diyen Izlemeli...

ARKADAŞLAR BUNU İZLEDİKTEN SONRA YORUMSUZ KALMANIZ İMKANSIZ ARTIK BİZİMDE KENDİMİZE BAKMAMIZ GEREKİYO TÜRKLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKMAMIZ...ATAMIZIN BİZE VERDİĞİ TOPRAKLARA SAHİP ÇIKMAMIZ TÜRKİYENİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KAYBETMEMESİNİ SAĞLAMALIYIZ İZLEYİN VE GÖRÜN.....

LÜTFEN İZLEDİKTEN SONRA YORUM YAPIN BEN REP PEŞİNDE DİĞİLİM SADECE YORUM....

http://www.hemenpaylas.com/download/..._SHOW.wmv.html

LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM VE BU KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM LÜTFEN...
fataleror258 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
emree01 (08-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-01-2006, 08:14 AM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

kardeş çok güzel bir video öncelikle teşekkürler ve ayrıca kanayan bir yaramıza el atmışsın saol ama klipte de denildiği gibi iyi bir yere gitmiyor ülkem ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-01-2006, 09:27 AM   #3
KaRaYeL
ÇaKaL Üye

KaRaYeL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1870
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi : KaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond repute

Türküm Sonuna kadar savunurum..Ama bazı şeyleri değiştirmeye bizimde gücümüz yetmiyo..Kafayı kesip yenisini dikmek lazım..Atatürk gibi liderler bi kere gelir..Ondan sonrakiler onun izindekileridir...İşte biz o izde yürüyenleri istiyoruz..Ben senle olucak iş değil bu artık ben seviyorum tapıyorum da en fazla askerde sehit olabilirim..İnsanlarımızın canı tatlıdır...Masa başı kafanız çalısmıyosa eziliyosanız,sizde askeriyede eziceksiniz başka yolu yoq bunun...
KaRaYeL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-01-2006, 12:18 PM   #4
fataleror258
Yeni Üye

arkadaşlar buna artk dur demenin vakti geldi...
türkiyenin milli gelir olarak savaşa ayırdığı bütçe devlet gelirinin 3/2 si ama işte biz korktukça yani pardon bizim başımızdakiler korktukça biz bişey olamayız ama bigün bigün bizde buna dur diğcez ama bu başbakanla diğil buna eminim
Old 08-01-2006, 01:51 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
ama bigün bigün bizde buna dur diğcez ama bu başbakanla diğil buna eminim
tamam katılıyourm dedim ama sen şimdi partizanlık olayına doğru gidiyorsun bundan öncekiler içinde bunlarla değil deniyordu ondan öncekilerlede yani sorun şu biz seçiyoruz yani çoğunluk getiriyor daha iyisini bulana kadar aramaya devam mı edilecek yada kötüleyip bu değil değiştirmi diyeceğiz hatırlarsanız apoyu asacağız deyen parti liderleri başbakan yardımcısı yada koalisyon ortağı olduğunda sesini çıkarmadı peki niye şimdi ozamaan konuşmayanlar asın onu asalım diyor fırsat elinizdeyken neden yapmadınız demezmi bu halk sormazmı sanılıyor...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-01-2006, 03:43 PM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ses çıkarma.....!

ne sesi?

başımla beraber,

varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.
[/B]
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-02-2006, 12:34 AM   #7
fataleror258
Yeni Üye

arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...
Old 08-03-2006, 09:45 PM   #8
PsYcHLoN
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 16020
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : PsYcHLoN is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen fataleror258
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...
Arkadaşım sadece türküm demekle türk olunmuyor biliyorsundur eminim.Türkçeyi doğru,güzel konuşmalısın ve yazmalısın.Yazında okuduğum "cünki,izliycez" gibi sözcükler kullanmışsın.Bunlara dikkat etmelisin

Son düzenleyen: PsYcHLoN; 08-03-2006, 09:48 PM..
PsYcHLoN çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-07-2006, 06:58 PM   #9
fataleror258
Yeni Üye

Alıntı:
İlk Gönderen PsYcHLoN
Arkadaşım sadece türküm demekle türk olunmuyor biliyorsundur eminim.Türkçeyi doğru,güzel konuşmalısın ve yazmalısın.Yazında okuduğum "cünki,izliycez" gibi sözcükler kullanmışsın.Bunlara dikkat etmelisin
PARDON haklısın bundan sonra dikkat ederim...
Old 08-08-2006, 04:21 PM   #10
abro
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 4933
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 702
Rep Derecesi : abro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to beholdabro is a splendid one to behold

işin özeti bu başbakanla bu iş yürümezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz
abro çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı