![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 8129
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ARKADAŞLAR BUNU İZLEDİKTEN SONRA YORUMSUZ KALMANIZ İMKANSIZ ARTIK BİZİMDE KENDİMİZE BAKMAMIZ GEREKİYO TÜRKLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKMAMIZ...ATAMIZIN BİZE VERDİĞİ TOPRAKLARA SAHİP ÇIKMAMIZ TÜRKİYENİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ KAYBETMEMESİNİ SAĞLAMALIYIZ İZLEYİN VE GÖRÜN.....
LÜTFEN İZLEDİKTEN SONRA YORUM YAPIN BEN REP PEŞİNDE DİĞİLİM SADECE YORUM.... http://www.hemenpaylas.com/download/..._SHOW.wmv.html LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM VE BU KONU HAKKINDA YORUM YAPALIM LÜTFEN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş çok güzel bir video öncelikle teşekkürler ve ayrıca kanayan bir yaramıza el atmışsın saol ama klipte de denildiği gibi iyi bir yere gitmiyor ülkem ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 49 Thanked 443 Times in 153 Posts
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1870
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi :
|
![]() Türküm Sonuna kadar savunurum..Ama bazı şeyleri değiştirmeye bizimde gücümüz yetmiyo..Kafayı kesip yenisini dikmek lazım..Atatürk gibi liderler bi kere gelir..Ondan sonrakiler onun izindekileridir...İşte biz o izde yürüyenleri istiyoruz..Ben senle olucak iş değil bu artık ben seviyorum tapıyorum da en fazla askerde sehit olabilirim..İnsanlarımızın canı tatlıdır...Masa başı kafanız çalısmıyosa eziliyosanız,sizde askeriyede eziceksiniz başka yolu yoq bunun...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar buna artk dur demenin vakti geldi...
türkiyenin milli gelir olarak savaşa ayırdığı bütçe devlet gelirinin 3/2 si ama işte biz korktukça yani pardon bizim başımızdakiler korktukça biz bişey olamayız ama bigün bigün bizde buna dur diğcez ama bu başbakanla diğil buna eminim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ses çıkarma.....!
ne sesi? başımla beraber, varlığım TÜRK varlığına armağan olsun.[/B] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16020
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Son düzenleyen: PsYcHLoN; 08-03-2006, 09:48 PM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4933
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 702
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() işin özeti bu başbakanla bu iş yürümezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BeN TüRKüM DiYeN İnDiRSiN | madrax | Eskiler (Arşiv) | 8 | 09-25-2007 04:58 PM |
İş stresine dur diyen formüller | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-15-2007 08:33 PM |
Türk'üm diyen bakmalı | TEODOR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-20-2007 07:24 PM |
Ben Türküm Diyen İndirsin!!! | RoStWell | Diğer Videolar | 3 | 10-02-2006 05:17 AM |
Dünya'nın En İyi Korunan Sırrı Türkiye (Flash Anlatım).Türküm Diyen Herkes Seyretmeli | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-22-2006 09:32 AM |