![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 4 Times in 1 Post
Üye No: 17549
İtibar Gücü: 1387
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim..:smile: :smile: :smile:
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
GÜncel (19 Mayis) Yilin PaylaŞimi Eksİksİz %100 Usko Stİl Clİent Yamasi! | zabalaynn | Private Serverlar | 0 | 05-19-2009 08:59 PM |