![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2375
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Heinz: "Ortada kaldım"
Marek Heinz Galatasaray yönetime öfke saçtı. Sözleşmesinin transferin son gününde tek taraflı feshedilmesi nedeniyle kulüpsüz kaldığını belirten Çek futbolcu, "Madem beni göndereceklerdi, niye transferin son gününü beklediler. Her yerde transfer bitmiş ve benim bonservisimi elime veriyorlar. Ben şimdi ne yapacağım? Resmen ortada kaldım" dedi. Heinz, Galatasaray’da bir sürü tutarsızlıkla karşılaştığını ifade ederek, "Beni almak için aylarca uğraştılar, eski Başbakan Mesut Yılmaz’ı bile devreye soktular. Aldıktan sonra da doğru dürüst oynatmadılar. Bu arada birkaç defa PAF takımına gönderip, tekrar geri çağırdılar. Bunlar yetmezmiş gibi, beni ısrarla isteyen Antalyaspor’a ret cevabı verdiler. Antalyasporlular, G.Saray’ın ödediği bonservis ücretinin yarısını vermeye razıydı. Ama kabul etmediler. Şimdi G.Saray bu paranın tamamını ödeyecek. Yani, böyle yapmakla hem kendileri zarar etti, hem ben." dedi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Barça'ya hayran kaldım!" | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-25-2009 05:21 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Delgado, "Taraftara hayran kaldım" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 11:06 AM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |