![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Savasin en kanli gunlerinden biri.. Asker, en iyi arkadasinin az ileride
kanlar icinde yere dustugunu gordu. insanin basini bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacagi ates yagmuru altindaydilar. Asker tegmene kostu ve: "Tegmenim. Firlayip arkadasimi alip gelebilirmiyim?" Tegmen sasirir, "Delirdin mi?" "Gitmeye deger mi? Arkadasin delik desik olmus! Büyük ihtimal olmustur bile. Kendi hayatini da tehlikeye atma sakin!" Asker israr etti ve Tegmen "Peki! Git o zaman!"dedi. inanilmasi güç,bir mucize! Asker o korkunç ates yagmuru altinda arkadasina ulasti. Onu sirtina aldi, kosa kosa dondu. Birlikte siperin icine yuvarlandylar. Teğmen, kanlar içindeki askeri muayene etti. Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına dondu, "Sana değmez, hayatini tehlikeye atmana değmez, demiştim. Bu zaten ölmüş!" "Degdi tegmenim!,degdi!" dedi asker. "Nasil Degdi?" dedi Tegmen.. "Bu adam olmus gormuyormusun?"Asker cevapladi, "Gene de degdi komutanim! Çünkü yanina ulastigimda henüz sagdi... Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim için."Ve arkadasinin son sözlerini hiçkirarak tekrarladi: "arkadasim benim! Gelecegini biliyordum!.. Gelecegini biliyordum!"
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() nerede o eski dostlar saolasın kanka
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17641
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Hayatta En GÜzel Şey Dostun OlduĞnu Bİlmektİr TeŞekkÜr Ederİm
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cips çocukların geleceğini karartıyor! | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-06-2007 07:45 PM |
Felç geleceğini haber verir | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 11:23 AM |
Gelecegini biliyordum. | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-03-2006 06:25 AM |
sevgilinle geleceğini öğren | blAcksmith | Adult eski arşiv | 11 | 07-04-2006 11:12 PM |
Felç geleceğini haber verir nasıl mı? | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2006 01:08 PM |