![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Transfer döneminde 16 oyuncuyla sözleşme imzalayan Karamanspor, maddi imkansızlıklar nedeniyle bu futbolcuların lisanslarını çıkaramayınca sahada 9 kişiyle mücadele etti.
Üçüncü Lig 1. Grup takımlarından Karamanspor'un Kulüp Başkanı Mehmet Ali Demir, yaptığı açıklamada, Karamanspor'un köklü bir kulüp olduğunu ve bugüne kadar şimdiki gibi zor duruma hiç düşmediğini söyledi. Geçen yıldan başlayan ekonomik krizin bu yıl da devam ettiğini ve Karamanspor'un gerçekten zor günler yaşadığını vurgulayan Demir, sezonun açılış maçına adeta boynu bükük çıktıklarını kaydetti. Transfer döneminde 16 genç ve yetenekli oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını hatta iyi transferleriyle grubun gizli şampiyonu bile ilan edildiklerini bildiren Demir, ''Ancak şimdilik bu oyuncularımıza forma giydiremiyoruz'' dedi. Geçen yıldan federasyona olan 100 bin YTL'lik borçlarını ödeyemediklerini için 16 futbolcunun lisanslarını çıkaramadıklarını vurgulayan Demir, şunları kaydetti: ''İlk maçımıza ceza almamak için geçen yıldan lisanslı 9 oyuncumuzla çıktık. 7-1 yenildik ama bir onur mücadelesi verdik. Ben futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Fakat ne kadar daha 9 kişi mücadele edebiliriz? Lisansları bu haftada çıkartamazsak ligden çekilebiliriz. Bu yüzden Karaman Valisi, belediye başkanı ve tüm Karaman halkını Karamanspor'a destek olmaya çağırıyorum.'' Demir, kulübün adeta sahipsiz bırakıldığını belirterek, ''100 bin YTL çok para değil ancak destek olan yok. Bisküvi ve elma kenti Karaman'da kulübe destek olan bir tek sanayici bile çıkmıyor. 100 bin YTL olan borcu ödersek bu hafta lisansları çıkarır, hafta sonunda da sahaya tam kadro çıkabiliriz. Bir daha sahaya 9 kişiyle çıkmak istemiyoruz'' diye konuştu. Demir, sezona çok iyi hazırlandıklarını ve şampiyonluğa henüz işin başındayken kilitlendiklerini ifade ederek, ''Ama şevkimizi kırdılar, bizim 9 kişiyle sahaya çıkmamıza seslerini bile çıkarmadılar'' dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hatun Hadi Hızlan Diyor – Elemanda Aksine Yavaş Yavaş Çakıyor <No Rapid> | erdal2007 | Türk Video | 0 | 03-12-2010 11:28 AM |
Askım Yavaş Yavaş Sok Hissetmek İstiyorum diyor. | ferekadult | Türk Video | 6 | 12-13-2009 09:34 PM |
kırmızıÇamda elleşmelerin en üst seviyede olduğu anlar erotiğe kayılıyor yavaş yavaş | axe86 | Türk Video | 0 | 05-21-2009 08:08 AM |
yavaş yavaş yap be manyak diyo kız ama dünya tatlısı bi kız yaa | Irmak88 | Adult eski arşiv | 1 | 01-08-2009 07:22 PM |
Kanal D'de Dans Ederken Memesi Yavaş Yavaş Dışarı Çıkıyor | rektum | Adult eski arşiv | 1 | 12-14-2008 10:23 AM |