![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 18173
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 833
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>>>Ahmet KAYA;
>>>> Yıllarca askerlerimizi şehit eden PKK'ya yardım eden bu >>>>******** varlık,Almanya'ya gittiğinde Türkiye için söylediği >>>>söz >>>>şudur;''Arabamı********lerin ülkesinde bıraktım...'' >>>> >>>> >>>> Zamanında bilmeden,PKK'ya dolaylı yoldan yardım ettik, >>>>çünkü bu >>>>kişinin kaset ve Cd'si alınıyordu ve kendi paramızla >>>>askerlerimize >>>>mermi yağmasına neden oluyorduk. Bu kişinin ne kadar >>>>******** >>>>olduğunu >>>>öğrendiğimizde ise bazı insanların dediği şu sözler sanırım >>>>şehitlerimizi ve atalarımızın kemiklerini sızlatmıştır; >>>> >>>> >>>>''Ben adamın kendisini değil, şarkılarını >>>> seviyorum...'' >>>> >>>> >>>> >>>>İbrahimTATLISES; >>>> Orduya yaptığı yardımın nerdeyse 4katını PKK'ya >>>>veren bu insanın tutuklanmasının gerçek sebebi teröre yardım >>>> >>>>ve >>>>yataklık yapmaktır. >>>>lakin kanıt bulunamayınca tutuklanma >>>>sebebi basına başka bir sebep olarak gösterilmiştir. Sanatçı >>>>kimliğinin arkasına saklanmış bu kişi sizlerin sağladığı >>>>kazanç ile >>>>PKK'ya halen el altından yardımda >>>>bulunmaktadır. >>>> >>>>ERGEN - Hülya AVŞAR; Bu iki bayanın PKK ile bağlantıları >>>>yoktur, yada varsada bilinmemektedir. Bu kendini beğenmiş ve >>>>aynı zamanda kendini bilmez bayanlar Türk gençlerine örnek >>>>olacaklardır. Lakin yaptıkları şeyler Türk'lüğe yakışmıcak >>>>derecededir. >>>> >>>> >>>> >>>> Gülben Hanım >>>>evlendiğinde ilk dansını Kürt müzik >>>>eşliğinde yapmıştır. Hülya hanım ise Kürtçe öğrenmiş, >>>>kasetlerinde >>>>ve konserlerinde en az 1 adette olsa söyleyeceğini >>>>söylemiştir. Türkçe'mizi kurtarmaya >>>>çalışırken bu iki Türk sanatçısının yaptıkları neye hizmet >>>>ediyor? >>>> >>>> >>>>RADİKAL GAZETESİ; 2 >>>>hafta önce şehit olan 5 askerimiz >>>>hakkında manşetten haber veren bu yayın organı, şehitlerimiz >>>>hakkında yaptığı haberden dolayı duyarlı vatandaşlar >>>>tarafındn >>>> aranmış ve Genel Yayın Müdürü ile görüşülmek istenmiştir. >>>>Gazete >>>> sekreteri vatandaşlarımızı 1 saate yakın telefonda bekletmiş >>>>ve >>>>sonra ısrarlı konuşmalar sonunda >>>>Genel Yayın >>>>Müdürü'ne telefonu bağlamıştır. Duyarlı vatandaşlarımızın >>>>merak >>>>ettikleri şey şudur; >>>> >>>>"Şehit olan askerlerimize,sehit denilmek yerine ÖLÜ >>>>denilmiştir. >>>>Sadece manşette değil her satırda ve her cümlede >>>>bu kelime kullanılmıştır.'' >>>> >>>>vatandaşlarımız bunun yanlışlıkla yapıldığını yada matbaa >>>>hatası olduğunu duymak isterler ama duydukları cevap onları >>>>şoke eder... >>>> >>>> >>>>Radikal Gazetesi Genel Yayın >>>>Müdürü >>>>aynen şöyle demiştir; >>>> >>>> ''Biz onları öyle görüyoruz...'' >>>> >>>> >>>> Eyyy Türk Evladı...! >>>> >>>> >>>>Yukardaki kişi ve kurumlara verdiğin her kuruş sana, yada babana, >>>>yada annene, yada abine,yada ablana, yada kardeşine,yada >>>>tanıdığın sevdiğin birine PKK kurşunu olarak dönecektir, >>>> bunu sakın unutma... >>>>Özmü öz ve Dünya'daki en güzel dil olan >>>>Türkçe'miz dururken ve sanatçı olmalarına rağmen tam olarak akıcı >>>> >>>>Türkçe konuşamamalarına rağmen Kürtçe öğrenmekte nedir? >>>> >>>> Senin,çocuğunun, babanın, annenin, kardeşinin veya >>>>sevgilinin >>>> bu kişi ve kurumlara sadece para ile yardım etmesi kaset, >>>>CD, MP3) >>>> vatana ve şehitlere yeterince ihanet zaten. >>>> >>>> >>>> Lakin onların isimlerinin geçtiği TV programı, >>>>klipler, internet >>>>ortamı, kitaplar,resimler,aklınıza onlarla ilgili >>>>gelebilecek her şey şehitlerimize,bu toprağa ve bu bayrağa ihanettir. >>>>Senin gibi onlarda şehitlerin bu toprağa akıttığı kanla rahatça bu >>>>topraklar üzerinde uyuyorlar... >>>> >>>>Damarlarında asil Türk kanı bulunanlar lütfen atalarımıza >>>>ve >>>>şehitlerimize artık sahip çıkalım. >>>> >>>> Şerefsizlerle, kanı >>>>bozuklar artık karşımıza çıkarak cenk yapmıyor. >>>>Bizi kullanıyorlar.Sinsice kendi paramızla ve kendi >>>>kurallarımızla >>>>sevdiklerimizin kanını döküyorlar. Artık uyan Türk >>>>Evladı....! >>>> >>>> Size gelen >>>> bu maili Türk topraklarına biraz saygınız varsa,İnmeyen >>>> bayrağınıza,Dinmeyen ezanınıza biraz >>>> saygınız varsa,Şehitlerinize ve atalarınıza biraz saygınız >>>>varsa tanıdığınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1977
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() helal kanka çok güzel söylemişsin / araştırmışsın farkında olmadan hepsine yardım ediyoruz malesef pkk ya yardım eden her köpeğin sonu ölüm olur inşallah.....
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1597
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() saol kanki ağzına sağlık
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 11 Times in 7 Posts
Üye No: 18173
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 833
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ewet her pkk köpegine ölümmm.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 6148
İtibar Gücü: 1452
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kürt öğrenmekte neymiş... bizim ülkemiz türkiye kürdü pkksı bu topraklarda yaşamaya hakkı yok... ahmet kaya yada herkimlerse onlar kendi ihanetlerinde yok olacaklar...
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13977
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ...........
Son düzenleyen: muratgergerli; 02-23-2008, 05:51 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() bu ülkede kürt ve türkler yılardır birlikte yaşamıştır...ama yukarıda yazılanlara katılıyorum
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aramızda dağlar var | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:30 AM |
bir şey var aramızda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2008 05:12 PM |
bir şey var aramızda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2008 08:19 PM |
Bir Şey Var Aramızda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-18-2008 05:39 PM |
aramızda kalsın | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2007 10:19 AM |