![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Uyku vakit kaybı gelmişse bana Uykusuz gözlerle bakıyorsam tavana Kıpırdayıp duruyorsam yatağımda Uykuyu da özlememişsem uykusuzluğuma inat Düşüncelerim işgal ediyorsa beynimi Silmişsem geçmişimi Boş vermişsem hayata Geçmişin can damarına batırmışsam hançerimi Dönüp baktığımda kimseyi özlememişsem Bir de yumruk atmışsam sinirle boşa geçen zamanıma Yanmışsam aksak sevdalara Dilimin ucundaki küfür de orada kilitli kalırsa Çıkmazsa bir tek kötü söz dudaklarımdan Senden önceki günlerin önemi kalmamışsa Al elma sönük kalıyorsa yanaklarımdan Değerse nazar diye nazar boncuğum olmuşsan Aşk kelimsinin anlamını seni tanıdıktan sonra çizmişsem Sen bir şirinlik muskamsan kalbimde taşıdığım Düşüncelerdeysem her seher vakti Duymuyorsam dıştan gelen sesleri Rüzgarları boynuma üfleyen ılık nefesin bellediysem Kör kuyuların parlaklığıysa gözlerindeki ışıltı Serap görüyorsam gözlerinde Bal kıskanırsa dudaklarını Gözünden süzülen bir yaşta hüzün sararsa melekleri Kitapların arka kapağı gibiyse seni anlatmak Seri cinayet işlemek gibiyse seni aldatmak Sözlüklerde kaybolmaksa sana sıfat bulmak Seni sevmekse uykusuz kalmak Sabah ezanı huzurunda düşünüyorsam seni En içten bir de dua yolluyorsam sana Yağmurdan sonra toprak kokusuysan sen Yağmurdan sonra su birikintisiysem ben Kelimerin kifayetsiz olduğunu hiç hayal etmemişsem Hiç hayal etmemişsem sensiz gelecek Uzattığın ele ilk ben koşacaksam En çok ben üzüleceksem “üzgünüm” dediğin an Uzaklara dalıyorsa gözlerim Körfezlerde Sensen, Kız Kulesini izlerken yanımda olmamı en çok istediğim. Bensem, Çarşamba günü gittiğin bir piknikte seninle olmak isteyen Bir iz bırakmışsan… Yaşıyorsam birlikte çıkacağımız tatilin heyecanıyla Beraber gün batımını izleyeceğimiz günün hayaliyle ayakta kalıyorsa yüreğim Dualarım hep “inşallah ve sen” ile başlıyorsa Keşkeleri pek kullanmıyorsam artık Şarkımız marşımız olmuşsa sevda ülkemize Saçların bayrağımızsa Bir tebessümse hep dudaklarımızda Denizlere rağmen kalbime dokunmaksa sana dokunmak Mutlu olmaksa varlığını akla getirmek Seni sevmekse dağlarla kavga etmek Duygulardan yoksun kalmaksa sensizlik Ve hala uykusuz kalmaksa seni sevmek Seni seviyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Artık demir almak günü gelmişse zamandan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 12:29 PM |
Artık demir almak günü gelmişse zamandan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 07:43 PM |
Aşka zamanı gelmişse yelken açmanın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 01:09 PM |
81 top kaybı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-12-2006 01:29 PM |
200 top kaybı yıktı! | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 01:54 AM |