![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 2 Thanked 14 Times in 9 Posts
Üye No: 18772
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 857
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Senden Ayrıldığımda Sensiz geçen günlerimi bir kutuya hapsettim ve katabildiğim kadar en derine gömdüm kimseler görmesin diye olurda hani bir gün gelirsen eğer sensiz bir günümün geçmediğini görürsün Senden ayrıldığımda gözlerimi kapatmıştım Senden sonra kimseyi görmeyeyim diye... YASAK SEWDA Sevgiye susar insan! Tutunacağı bir dal arar. Bunu kimi zaman başarır, Kimi zaman da Hep bu susuzlukla göçüp gider dünyadan. Yasak bir sevda bizimki İki ayrı gönülde tek bir kalp! Daha Tanımıyorsun Beni Daha tanımıyorsun beni Zamanla anlatırım sana kendimi İyiliğim güzeldir benim Kim görmüş kötülüğümü Bunu hep derim Niyetini bileyim İnan bana gerisi hiç önemli değil Beni satanı ben bedavaya veririm Beni tanıyanlar bilir Öyle kötü bir yanım vardır ki Dilerim hiç görmeyesin Dostluğum kadar düşmanlığımda derindir benim. alıntıdırr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2075
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bugun nekadar cok şiir okudum y****endimi şiir kolik hissediyorum.harikasın arkdasım umarım böyle devam edersin
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
4 senelik çıktığı kızla ne kadar ilişkiye girdiyse kısa kısa bi video da toplamış hep | axe86 | Türk Video | 0 | 06-01-2009 09:41 AM |
Süper Lig'den kısa kısa | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 10:35 PM |
birsürü kısa kısa video (no rapid) | zincifre | Adult eski arşiv | 6 | 02-28-2007 08:33 PM |
Sinema Dünyasından Kısa Kısa... | GeCeLeR | Sinema | 32 | 12-07-2006 02:55 AM |