![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1652
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İyi Günler Ben Hakan Nasıl Yardımcı Olabilirim
Aaa Ben Yapı Krediyi aramıstım ilk basta telefon hosgeldiniz yapı Kredi Dedi ya Tamam Hanımefendi Burası Yapı Kredi Müsteri Hizmetleri Nasıl Yardımcı Olabilirm. Be oğlum Az önce Hakan Dedinya ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İyi Günler Ben Nazlı Nasıl Yardımcı Olabilirim Kredi Kartım Ne zaman Gelir Bankadan vermiyorlar eve gelecekmiş World Kartmı Evet İsminiz Nedir Haluk Saygın Ne zaman Başvurdunuz Ben başvurmadım Başvurmadıysanız neyini soruyorsunuz beyefendi Televizyonda Gelin sizede World Kart Verelim diyorsununz ya.. Beyefendi başvurmadan Kart Verilirmi Hiç Öyle desene be kardesim......bu reklamlar çok üçkağıtçı --------------------------------------------------------------------------------- İyi Günler Ben Sinan Nasıl Yardımcı Olabilirim İyi günler Araba almak İstiyorumda Pardon... Ha Kredi içinmi Arıyorsunuz Evet Araç Kredisi Faiz Oranlarımı Öğrenmek İstiyorsunuz Hem Onu Hemde Kaç Para verirsiniz Alacağınız aracın Modeline göre değisir üstelik 0 km alıyorsanız,Arabayı satın alacağanız yer hallediyor bu islemleri Ya biz biyerden araba almıycaz arabamız var zaten Peki neden öğrenmek isitiyorsunuz Babam arabayı bana satıyormus gibi göstericek..sizden para alıcaz. Bi düğün muhabbeti varda ben çalısmıyorum bu yüzden tüketici kredisi alamıyorum. Biz size ara ara öderiz onu. valla çok açık sözlüsünüz ama bu seilde size kredi vermezler.araba kaç model? 92 kartal çok az kredi çıkar canım 2000 model pejo deriz Oldu Oldu siz gidin hemen bir şubeye bana anlattığınız gibi anlatın oldu ii günler çok saolun ------------------------------------------------- İyi Günler Ben Yeşim Nasıl Yardımcı Olabilirim Hörmetler Akbankın telefonunu verirmisiniz Beyeefndi Burası Yapkredi 118 değil Allah alah biz bilmiyormuyuz ikinizde bankasınız işte ölürmüsün bi yardımcı olsan Bilmiyorum telefonu beyefendi Bilen biri vardır bir sor bakalım yanındakilere kimse bilmiyor beyefendi ne zaman sordunda cevap veriyorsun. Kodumun kafasızı ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İyi Günler Ben Melek Nasıl Yardımcı Olabilirim Pınar hanım Oradamı yok su anda ben nasıl yardımcı olabilirim yok bana pınar hanım lazım bankayla ilgili değimli yok baksa bisey soracaktım burada sadece bankacılık hizmeti verilir tanıyorsanız cebinden arayın sende varmı cebi hayır yok valla bul sunu be . peki çıktığı biri varmı biliyormusun ? Telefon Kapatılır/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İyi Günler Ben Sedef Nasıl Yardımcı Olabilirim Kaç Para Pardon Borcum Kaç para kardesim Beyeefendi Siz kimsiniz su günde 10 sefer arıyorsunuz borcu ne zaman yatırıcan diye simdi de tanımıyormusunuz. Beyefendi küfretmeyin günde binlerce insan arıyor nerden bileyim siz kimsiniz? Selim Yurd... Ben Kayıtlarınıza Ulaşıcam bi saniye Evet binüçyüz ellilira seksen yeni kuruş borcunuz var Bu mu yani Olay Koca banka ben Parayı verince rahatlaycakmı.. beyefendi bu bir borç ve gecikmiş bir borç ödemeniz gerekir Ben de biliyorum onun için aradım iste. Adamı hasta ettiniz be..10 gündür.. Neyse Yolla Birini Alsın Parayı.. Beyendi siz getireceksiniz parayı Ne demek yolla birini alsın parayı.. birde orda sıra bekliycem oldu be,dükkanımı kapatayım..Şubeden birini gönderin öyle ise bi de akıl veriyor ben söyledim siz gelip almadınz çokta S.... Arayın benide isteyin parayı. Alırsınız Babayı.. ya biz çok komik bi milletiz yaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() güzelmiş araç kredisi baya iyi olmui :biggrin:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() çok güzel , daha önce radyoda (hakan gündüz ün programında) dinlemiştim , tekrar okumak da güzel geldi , sağol
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel olmuş, ellerine sağlık..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yapı Kredi sigortacılık iştirak satışı durduruldu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-01-2008 08:19 PM |
Yapı Kredi internette 'en hızlı ve güvenli' banka seçildi 3 Ağustos | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-03-2008 01:13 PM |
Yapı Kredi 5 yıl içinde liderlik hedefliyor / 19 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 09:54 PM |
Yapı Kredi en iyi hizmet veren kurum /19 ocak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2007 04:10 PM |
Yapı Kredi birleşme ile ’5’inci büyük’ koltuğunda / 3 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 01:44 AM |