![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuran kurslarına denetim
![]() Bardakoğlu, il müftüleri ve müfettişler aracılığıyla Diyanet’e bağlı ve kurumun denetimdeki tüm kuran kurslarında denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Denetimlerin özellikle Cumhurbaşkanı Sezer’in açıklamalarının ardından yoğunlaştırdıklarını anlatan Bardakoğlu, "Özel çalışma grupları oluşturarak üst düzey uzmanlar seviyesinde kursları yeniden mercek altına alacağız" dedi. Bardakoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Başbakan’a rapor sunacağız Sayın Başbakan konuyla ilgili çalışma başlatılması talebini iletti. Bir ay içinde raporumuzu tamamlayacak ve Sayın Başbakana sunacağız. Kuran kursu eğitimi kesinlikle Başkanlık tarafından verilmeli. Bir yerde Kuran kursu olacaksa bizim denetimimizde olmalı. Bunun aksini artık aklımızdan ve uygulamalardan çıkartmalıyız.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güzellik salonlarına sıkı denetim | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 07:14 PM |
Servis Araçlarına Sıkı Denetim / 27 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:12 PM |
Kuzey Irak'a Darbe için Habur'a Sıkı Denetim Geliyor 26 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 05:36 AM |
Kuran krizi / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 02:17 AM |
Bakırköy'deki gıdacılara denetim | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-21-2006 06:46 PM |