![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkiye Basketbol Federasyonu ile Arçelik A.Ş arasında yapılan anlaşma bu sezondan itibaren önümüzdeki 4 yıl için geçerli olurken, 6 Ekim’de oynanacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi – Efes Pilsen müsabakası ile start alacak olan 2006-07 sezonundan itibaren Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi, “BEKO Basketbol Ligi” olarak anılacak.
Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim ve İnşaat Grubu Başkanı Dr. Bülent Bulgurlu, Arçelik A.Ş Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, Koç Holding yetkilileri, kulüp temsilcileri, basketbolun önde gelen isimleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı. TBF Başkanı Turgay Demirel’in Açıklamaları Sunuculuğunu Murat Murathanoğlu’nun yaptığı basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu ve BEKO’nun aynı vizyonu taşıdığının altını çizerken, “Bugün burada tüm kulüplerimizi ilgilendiren bir anlaşmayı yine bir dünya markası olan BEKO ile yapmaktan dolayı mutluyuz. Basketbol liginin ismini ‘BEKO Basketbol Ligi’ olarak önümüzdeki 4 yıl için bir sözleşme altına almaktan tüm kulüplerimiz adına, basketbol ailemiz ve yönetim kurulumuz adına memnuniyetle gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Demirel, “2010 yılında ülkemizde Dünya Basketbol Şampiyonası organize edilecek. 2001’de Avrupa Şampiyonası sonrasında 12 Dev Adam ile beraber Türk Basketbolu’nun dünyanın en başarılı 10 ülkesinde arasında yer alacağını ve 2010 yılında bu hedefimizi gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Murat Beyle yaptığım görüşmede aynı vizyonun BEKO tarafından da paylaşıldığı, 2010 yılında dünyanın bu konudaki en önemli markalarından biri olarak kendilerini tanıtmak istediklerini söyledi. Bu anlamda örtüşen iki kuruluşun beraberliği herhalde iki tarafında hedefine varması ile sonuçlanmayacak. 2010 yılının üzerine de devam edecek. İleride Türkiye Basketbol ligine katılacak tüm takımlar BEKO Basketbol Ligi’nde yer alacak. Ben şimdiden hem bu anlaşmada taraf olan Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve kuruluş yetkililerine ve kulüplerimize başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Koç Holding İnşaat Grubu Başkanı Bülent Bulgurlu’nun Açıklamaları Toplantıda Turgay Demirel’in ardından söz alan Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim ve İnşaat Grubu Başkanı Dr. Bülent Bulgurlu da iki taraf arasında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının Türk Gençliği’ne ve Türk Basketbolu’na katkı sağlayacağını belirterek, “Koç topluluğunun lider şirketlerinden birisi olan Arçelik AŞ. BEKO markası ile Türkiye Basketbol Ligi’nin resmi sponsoru olduğunun bilgisini sizlerle paylaşmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu yıl Koç topluluğunun 80’inci yılı. Bu köklü grubun temel değerleri yenilikçilik, liderlik ve dinamizm olmuştur. Biz de markalarımızla birlikte bunları vurgulamak isterim. 80 yıldır Türk ekonomisinde katkılarını sürdüren Koç topluluğunun lokomotif şirketleri, Türkiye’de teknoloji, sürekli gelişim ve yenilikçiliğinin öncüsü olan Arçelik, BEKO markası ile gerçekleştirdiği bu sponsorluk ile Türk Gençliğine ve basketbol sporuna büyük katkılar sağlayacaktır. Bizler spora desteği ülkemizin geleceği olan genç nesillerimize yapılan önemli bir katkı olarak görmekteyiz. Bu güç birliğini başta basketbolcularımız olmak üzere tüm spor camiasına ve basketbol severlere hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir’in Açıklamaları Törende son olarak söz alan Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir ise 27 yıldır sporun değişik branşlarına destek verdiklerini söyleyerek, “Koç topluluğunun ve Türkiye’nin lider şirketlerinden olan Arçelik, BEKO markası ile uluslar arası platformda birçok başarıya imza atmıştır. Biraz evvel Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in belirtmiş olduğu gibi bugün dünyanın 106 ülkesinde BEKO markası ile mal satma başarısını gösteren Arçelik şirketi, 2010 yılı için vizyonunu beyaz eşya sektöründe BEKO markasını dünyanın ilk 10’u içerisine sokmak hedefindedir. Türk Basketbolu ve basketbol oyuncularımız ile aynı şekilde dünya genelinde başarı ile ülkemizi temsil ediyorlar ve etmeye devam edeceklerdir. Arçelik Şirketi olarak sporun değişik branşlarına 27 yıldır aralıksız destek vermekteyiz. Biliyoruz ki gerek ekonomik gerekse sosyal alanda gerçekleştirdiğimiz her faaliyet ülkemizin geleceği, toplumun refahı içindir” diye konuştu. Sponsorluk anlaşmasının lige ve genç oyunculara büyük katkı sağlayacağına inandığını da sözlerine ekleyen Özdemir, “Türkiye Basketbol Federasyonu ve BEKO markası arasında oluşan uzun soluklu güç birliği ile NBA başta olmak üzere, yurtdışında ülkemizi gururla temsil eden oyuncuların yetiştirdiği bu lige ve genç sporcularımıza büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum. 2010’da Dünya Basketbol Şampiyonası düzenlenecek. Bu büyük turnuvada oynayacak oyuncularımızın çoğu BEKO Basketbol Ligi’nden yetişecek. Ülkemizi iftiharla temsil edecek oyuncuların büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu vesile ile 6 Ekim 2006’da başlayacak BEKO Basketbol Ligi’nde oynayacak tüm sporculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasını imzalayan taraflar, imzanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak toplu fotoğraf çektirdiler.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beko Basketbol Ligi'nin yeni hocaları | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-27-2007 05:20 PM |
Beko Basketbol Ligi'nde İstatistik Liderleri | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-20-2006 02:35 PM |
Beko Basketbol Ligi'nde Haftanın Programı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-15-2006 05:13 PM |
Beko Basketbol Ligi'nde 6 Hafta Panoraması | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-14-2006 06:16 PM |
Beko Basketbol Ligi'nde 3. Haftanın Programı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 08:58 PM |