![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1762
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, bu haftaki rakipleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maçını izlediğini, ve ona göre önlem alacağını söyledi Türk Telekom Lig A'da averajla 8.haftaya lider olan Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, bu haftaki rakipleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un maçını izlediğini, rakibe karşı önlemler alacağını ve sahadan galip ayrılacaklarını söyledi. Cumartesi günü deplasmanda oynadıkları ve 5-3 Malatyaspor'un galibiyetiyle biten Akçaabat Sebatspor karşılaşmadan sonra, İstanbul'a geçerek rakiplerinin maçını izlediğini söyleyen Malatyaspor Teknik Direktör Hayati Palancı, deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞspor'un İstanbul Büyükşehir Belediye'yi 2-1 mağlup ettiği maçı ve hafta sonunda Malatya'da oynanacak karşılaşmayı yorumladı. Palancı, "Türk Telekom A Ligi, her şeye gebe. Herkesin herkesi yenebileceği, deplasman iç saha diye bir şeyin olmadığı enteresan bir lig. Bu haftaki sonuçları sürpriz olarak kabul etmiyorum. Bazı antrenör arkadaşlarla maçı seyrederken, bugün OFTAŞ kazanırsa sürpriz olmaz diyordum, ki kazandı, sürpriz olmadı benim açımdan. Bu grupta istikrarlı olan her takım bu grubun üstünü götürecektir diye düşünüyorum. Çünkü bu grupta herkes herkesi yenebilir" diye konuştu. Bu arada, hafta sonu Malatya İnönü Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan Malatyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının biletleri satışa sunuldu. Biletler; açık tribün 5, maraton 10, kapalı A, B, VIP Ön 20, VIP 30 YTL olarak açıklandı. Maç biletlerinin, Kapalı Çarşı üzerindeki satış noktası, Belediye karşısındaki Taraftarium mağazası ve ticketturk.com adresinden satın alınabileceği belirtildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ordu, büyükşehir belediyesi oluyor | styla45 | Yurttan Haberler | 0 | 03-13-2013 02:59 AM |
GASKİ ve Gaziantep Büyükşehir birleşiyor! | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 06-30-2009 06:58 PM |
M.Büyükşehir Fener'i gözüne kestirdi | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-29-2007 10:35 AM |
rakip mersin büyükşehir bld | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-17-2006 04:58 PM |
Büyükşehir darbesi:1-2 | jakaboli | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-17-2006 09:54 PM |