![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2374
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Daha beni görmediniz"
Cim Bom’un Japon futbolcusu Junichi İnamoto, Galatasaray’a başarılı olmak için geldiğini söyledi. Devre arasında Carrusca ile birlikte gönderilmesi düşünülen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türkiye’ye adapte olmak için zamana ihtiyacı olduğunu belirtirken, “Gerçek gücümü henüz göstermedim. Galatasaray gerçekten çok büyük bir camia. Hocamız Gerets’in de bana güvendiğini biliyorum. Çok çalışıyorum. Tek istediğim beni transfer edenleri mahcup etmemek. Gönderileceğim yönündeki spekülasyonlarla ilgilenmiyorum. Çünkü yapmam gereken, takımın başarılı olması için mücadele etmek. Uyum sorununu aştığımda, çok iyi işlere imza atacağımızdan eminim” diye konuştu. Japon oyuncu, İstanbul’da kendisini en fazla zorlayan unsurun ise, trafiğin sağdan akması olduğunu belirtti. İnamoto, Japonya Milli Takımı’nda tekrar oynayacağı günü de iple çektiğini ifade etti.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
adamın metresi "bi daha karını *ikmeyceksin diyor sadece beni *ikeceksin " diyo | Irmak88 | Adult eski arşiv | 4 | 02-24-2009 04:02 PM |
adamın metresi "bi daha karını *ikmeyceksin diyor sadece beni *ikeceksin " diyo | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 02-19-2009 01:20 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
"Daha onu görmediniz" / 8 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 10:24 PM |