![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3005
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merkezde kalan okul satışı Van’dan başlıyor
ŞEHİRLERİN alış veriş merkezleri ya da sanayi ve ticaret bölgelerinde kalan okul binalarının, yeni eğitim kurumları yapılması karşılığında satışına ilişkin proje, ilk olarak Van’da uygulamaya giriyor. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in imza koyduğu, "Milli Eğitim Bakanlığına tahsisli Hazine mülkiyetindeki taşınmazlar ile yine bu bakanlığın kullanımında bulunan ve mülkiyeti il özel idaresi veya köy tüzel kişiliklerine ait taşınmazlardan gerekli görülenlerin, Hazineye bedelsiz devri ve karşılığında Hazinenin vereceği taşınmazlar üzerinde yeni okul binalarının inşası" protokolünün uygulandığı ilk okul, Van Kız Meslek Lisesinde olacak. Protokol uyarınca yeni eğitim kurumlarının inşası karşılığı ihaleye çıkarılacak okulları belirleyen Milli Eğitim Bakanlığı, ilk olarak Van merkezde, Bahçıvan Mahallesinde bulunan Kız Meslek Lisesinin satışı için Maliye Bakanlığı’na başvurdu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PO hissesi satışı söz konusu değil’ | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-04-2008 09:33 PM |
Kamyon satışı düştü otobüs alımı tam gaz / 26 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 05:55 AM |
Irak'a elektrik satışı için garip savunma / 20 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 09:52 AM |
Sultan Abdülaziz’in yarım kalan camisinin yerinde Swissotel yükseliyor / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:00 PM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |