![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2058
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BEN SEVMEDİM
Bir not yazmıssın ya hani Aynaya sıkıstırp bırakmıs Beni arama sorma Sakın beni sevme diye Seni arayıp sormam ki gülüm Kalbin zaten soyluyor nerde oldugunu Seni ben sevmedim ki ben sevmeyeyim Seni kalbim sevdi ona soyle Şikayetlerini ona anlat Seni ben anlamam dinlemem Seni o sevdi Bi o anlar,dinler seni Gene beni şikayet etmişsin Seni ben sevmedim Bana kızma,bagırma Kalbini ben acıtmadım Kanayan yara benim degil Neden aglayayım sankı Sen beni terk edip gitmedin Kalbimi bir kenara ittin Dökülen o kanlar benim degil Onun gözyasları Acı ceken ben degildim Geceler boyu o agladı Arkandan hiç kosmadım Sana sarılan el benim değil Seni sımsıkı ben tutmadım Kalmanı isteyen ben degilim Tenine ben dokunmadım Seni ben öpmedim Butun o sözleri ben değil Sadece kalbim soyledi Ben senin esirin değilim Sana yalvarmam Senin için aglayan ben degilim O kanlar benim değil Ama bende bıktım artık Yeter bu yaptıgın Bu kalbi bu kadar kırdıgın Yakıp yıktı ayrılıgın Şimdi o degil ben yalvarıyorum Geri dön yeter yaptıkların Aglatmaktan usanmadıgın Bu kalbi hiç mi umursamadın İşte öldü sustu ebediyen Onu ben degil sen öldürdün Ben hiç girmedim aranıza Bu kalbi sen soldurdun Aglaman yersiz zamansız Seni seven biri yok artık Seni seven ben degildim Onuda sen öldurdun zaten Şimdi git alacağını aldın Ölüme sürülcek baska bir kalp bul Insafsizliğinı kusacağın Onu öldürecegin Git artık seni seven yok O öldü Ben seni hiç sevmedim Seni o sevmişti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() elıne saglık erdem
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() çok güzel tşkler
|
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8826
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() yüregine saglık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben seni hiç sevmedim ki | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-28-2008 07:56 PM |
Hiç Sevmedim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 06:14 PM |
Boşa Sevmedim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 09:59 AM |
Ben Seni Hiç Sevmedim ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:41 PM |
Ben bu hayatı sevmedim... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 08:55 PM |