![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2071
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() AgLadigimi kimseye söyLeme anne
OnLar beni gücLü biLiyor OnLar beni en zor günümde biLe ayakta biLiyor... Ben asLinda güLerek gecirdigim hergünün aksami evde agLarken OnLar benim icimin sizLadigini, yüregimin yandigini biLmiyor.... AgLadigimi kimseye söyLeme anne OnLar beni kraL beLLiyor OnLar beni kizdim mi dünyayi yakacak insan biLiyor... Ben asLinda onun gözLerine biLe bakmaya kiyamazken, OnLar benim biri ugruna üzüLecegimi tahmin biLe etmiyor... AgLadigimi kimseye söyLeme anne OnLar beni agLamaz biLiyor... OnLar beni.. üzüLdüm mü buLundugum sehri buLutLar kapLar biLiyor... Ben asLinda odama kapanip sitem duygusuyLa bir köseye sinerken OnLar beni hicbir seyin sarsacagini akiLLarinin ucundan biLe gecirmiyor... AgLadigimi kimseye söyLeme anne... OnLar bunu hic biLmiyor... OnLar icin ben en sagLam köprüLerden daha siki bagLiyimdir hayata... Ben asLinda öLümLe yasam arasindaki ince cizgide bir o yana bir bu yana giderken, OnLar haLa benim icin hayatin büyük hayaL kirikLigi oLdugunu biLmiyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sus, söyleme bir şey | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-19-2008 09:52 PM |
_-Bir hayal olduğunu kimseye söyleme-_ | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 09:17 AM |
Kimseye Söyleme/Ne le dis �* personne(GELECEK) | papaz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2007 07:43 PM |
AgLadigimi kimseye söyLeme anne | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-09-2006 04:41 PM |