![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2987
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyuşturucu içen oğlunu ihbar etti
Orhan SAAT/İSTANBUL ![]() Baba ile birlikte eve giren polisler B.K.’yı odasında baygın yatarken buldu. Hastaneye kaldırılan B.K., muayeneden geçirildikten sonra Üsküdar Çocuk Koruma Büro Amirliği’ne götürüldü. Oğlunun defalarca hastaneye yatmasına rağmen uyuşturucu kullandığını anlatan Levent K., son çare olarak polise başvurduğunu anlattı. Oğlunun uyuşturucu kullanmadığı zaman saldırgan olduğunu söyleyen Levent K., "Evdeki eşyaları satarak para vermek zorunda kaldık. Okuldaki arkadaş çevresinden alıştığını düşünüyorum. Yetkililer lütfen bize yardım etsin" dedi. Anne Nurcan K. ise oğlunun uyuşturucu parası için kendilerine bıçakla saldırdığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. B.K.’nın uyuşturucuyu okul önünden satın aldığı yönündeki ifadesi üzerine operasyon düzenleyen polis, öğrencilere uyuşturucu sattığı belirlenen Kupon Mustafa lakaplı Necati Ekşi adlı sabıkalı zanlıyı gözaltına aldı. ![]()
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() en güzelini yapmış helal olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AKP'yi mahkemeye ihbar etti | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-21-2008 06:56 PM |
Oğlumu ben ihbar etmedim / 27 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2006 01:52 AM |
Savcılar ihbar kabul edip işlem yapabilir / 23 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2006 01:37 AM |
Kayınbiraderiyle yasak aşkı uğruna oğlunu kurban etti / 12 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-12-2006 02:01 AM |
Bir anne isyan etti diğeri oğlunu korudu / 5 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2006 01:40 AM |