![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1708
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar splitcam denilen alet sanki bi webcam gibi davranıyor.
mesela splitcame source video sunu pc deki bi video olarak ayarlarsanız pc niz sanki o videodaki olaylar webcamdangeliyo gibi dawranır. şimdi bunun bize ne faydası war diyebilirsiniz. çok faydası war. örneğin msn yahoo gibi webcam kullanılan anlık mesajlaşma programlarının ayarlarına girip webcam settings den sourceyi usb de takılı webcam değilde splitcam seçerseniz. karşı tarafa webcam üzerinden video izletmiş olursunuz. neyse fazla uzatmıyım aşağıda resimli kullanımını (msn için) wericem. programın belli başlı özellikleri şunalr: Bir tane video kaynağını öncelikli video yakalama aygıtı olarak seçin. 5'ten 30 a kadar istediğiniz frame değerini girin. Genellikle 15 fps videp konferanslar için kullanılır. Temel video Ayarlamaları Splitcam penceresinden yapabilirsiniz. Video görüntüsünü makul ayarlarını bozmayacak şekilde değiştirebilirsiniz Pencere genişliğini kullanacağınız konferans programına uyacak şekilde değiştiriniz..160?120, 320?240, 640?480, gibi... Her konferans programı kendine göre video genişlik ayarını yapabilir. İşlemcinin gereksiz yere meşgul edilmemesi için kullanılmayan video genişliğini geçersiz kılabilirsiniz Program stabilitesini korumak için SplitCam kendini otomatik olarak son versiyonuna güncelleyecektir. Video genişliğine uymak şartıyla resminizi video kaynaklarından istemci bilgisayarlara videoymuş gibi izletebilirsiniz. Resminizi yollamadan önce fotoğrafınızın üzerinde basit etkiler uygulayabilirsiniz.. ewet arkadaşlar buyrun burdan download edin: http://www.splitcamera.com/setup.exe şimdi aşağıda splitcam msn kurulumunu resimli olarak anlatıyom: şimdi aşağıdaki resimde splitcemda hangi videoyu webcam niyetine izletmek istiyorsak onu seçiyoruz. ![]() eğer bu video pc mizdeyse (nette de olabilirdi) open video file yi seçiyoz. ![]() burda pc mizdeki videomuzu seçiyoruz. ![]() şimdi msn e gidip araçlardan seçeneklere giriyoz. ![]() seçeneklerde ses ve kamera kurulumuna giriyosunuz. ses kartınızı filan seçiceksiniz o ayarları kurcalamdan ileri yi tıklayın en son adımda webcam ayarlarını soracaktır. ordaki listeden splitcam ı seçip tamam deyip. çıkıyoruz. ![]() bundan sonra artık webcamdan video izletebilirsiniz. eğer usb webcamı kullanacak olursanız tekrar ses ve kamera kurulumuna girip webcam olarak usb camınızı seçmelisiniz. selametle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 32 Thanked 151 Times in 53 Posts
Üye No: 789
İtibar Gücü: 1552
Rep Puanı : 7562
Rep Derecesi :
|
![]() guzel anlatım, kanka, eline saglık,
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1708
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah
selametle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4409
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() saol arkadas cok ıse yarayacak bı programa benzıyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 25 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 681
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 22
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 18 Thanked 82 Times in 53 Posts
Üye No: 3919
İtibar Gücü: 1572
Rep Puanı : 4577
Rep Derecesi :
|
![]() bide buna göre video koysaydın bea
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bence indirmeyin ben bunun bi versiyonunu kullanmıştım.bütün programlarda kameranzı splitcam kontrol ediyor.silmek istiyosunuz bilgisayarınızdan silinmiyor.ben çok çektim bene indirmeiyn
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rep Verme (Resimli Anlatım) | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-11-2008 09:42 PM |
Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-12-2007 01:01 PM |
keyglorer resimli anlatım! | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-12-2007 12:10 AM |
Mp3 Kücültme resimli anlatım | artemis | Eskiler (Arşiv) | 7 | 11-08-2006 01:49 PM |