![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2073
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sana bi çiçek alsam diyorum... Yoksa ben mi sana bi
çiçek olsam... Masanın üstündeki vazonun içine özenle koysan beni; hep gözünün önünde olsam... Vazonun içinde rahat durmasam kokumla her yere dağılsam; çevirsen bile başını benden kurtulamasan... Sana bi gökyüzü mü alsam, indirsem onu yere, al bu senin işte, seni bu kadar seviyorum desem... Yoksa ben kendim mi gökyüzü olmalı ve kaplamalıyım her yeri... Nereye bakarsan masmavi ben; derin mi derin, sonsuz mu sonsuz, elini uzattıkça yakalayacakmışsın gibi ama bi o kadar da uzak, hiçbir zaman ulaşamayacakmış gibi... Sana kumaş mı alsam en pahalısından, en incesinden, en yumuşağından... Yoksa ben mi sana kumaş olsam; sarsam vücudunun her yerini, seni kendimle ısıtsam... En güzel giysin ben olsam... Sana çarşaf olsam; sarılıp gecelerce benimle uyusan, sabah uyandığında kıvrımlarımın yüzünde izi kalsa... Sana kocaman, pembeli, mavili bi ev alsam, çiçekler içinde bi bahçesi olan... Taş basamakları, ruhu olan sevecen bi ev... Yoksa ben mi sana bi ev olsam; kimselerin uzanamayacağı, yeşillikler içinde bi ev... Hep benim içimde yaşasan, orada sonsuza kadar mutlu olsan... Penceremi açtığında denizin en güzel rengini görsen, kuşların cıvıltısını ve doğanın eşsiz müziğini dinlesen... Sana bi deniz mi alsam; getirip dizlerinin dibine bıraksam, tertemiz, duru mu duru, içinde yunuslar olan, zıplayıp zıplayıp neşeyle oynayan... Yoksa ben mi sana deniz olsam, gel deyip seni içime çağırsam... Seni ellerimin arasında, gezdirsem üstümde, bi elimden diğerine atsam... Sonra çıkınca teninde tuz olsam, koksam üstünde deniz deniz... Sana bi uçak mı alsam, göz açıp kapayıncaya kadar seni bi diyardan başka bi diyara götüren... Yoksa ben mi sana bi uçak olsam; sorsam nereyi istersin; Karayipler mi, Maldiv Adaları mı, yoksa hiç kimselerin ayak basmadığı bi yer mi? Yoksa yoksa boşver buraları gel seni kendime götüreyim desem... Uçursam seni, başın dönse, sarhoş olsan... Sana herkesin mutlu olduğu, çocukların oyuncaksız kalmadığı, sevgilinin yanağından gayrı her yerde hep beraber olunan, işsizliğin, yoksulluğun ve yokluğun olmadığı bir dünya mı alsam, sersem önüne, hadi al bu senin diye... Yoksa ben mi sana böyle bi dünya olsam; gel sonsuza dek benimle yaşa desem... Sana böyle bi dünya olmak için emek olsam, alınteri olsam, umut olsam, sevda olsam, kavga olsam... Beni sever misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() güzeldi saol
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() tesekurlerr er demmm
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 31 Thanked 51 Times in 15 Posts
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
![]() saol yavff cok gusel olmussss...been cok begendımm
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sana.. | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2008 12:39 AM |
Sana olan sevgimi bir sana söyleyemedim, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 09:28 PM |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
Bu Sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 10:51 AM |
Sana Son Kez | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 04:49 PM |