![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gözbebegımden sen benım her ne kadar bu sözü ağzımdan duymasanda böyle düşünüyordum seni. Ve şimdi yoksun ; hiç bir şey göremıyorum artık. Seninle ilk tanıştığımda dikkatımı çeken farklı oluşundu ve hayatıma ilk defa netten bırı dıkkatımı çekmişti ; sözlerı ve hayatı içime işlemişti. Her şey kendılıgınden başlamıştı ve ne olduğunu anlamadan yollarımız ve yüreklerımız bırleştı sankı penbe bulutlar üzerınde uçuyordum ama bır gün düştüm. HAYATIMIZA HİÇ İSTEMEDIGIMIZ BIR ANDA AYRILIK GIRDI . Evlıydı ve kocasına gerı dönmesıhayatımı tarıf edemeyecegım şekılde alt üst ettı nerede olduğunu bılmeden ondan bır haber alamadan onsuz geçen günlerı tüketmeye başladım. Bu benı intiharın eşiğine kadar getırdı Yalvarıyordum allahıma ne olur bıraz cesaret ver kendımı öldüreyım dıye Hayatımdan çıktığından berı bakışlarım,yüreğim,kapkaranlık donuk. Sen benle benı değil kendı sevgını severken,ben sadece senı sevgılım sana ait olanlarla.Ne yazıkkı hala sevıyorum senı.Ben benı sorarsan tarıf edemeyecegım bır karanlığın içindeyım.DÜŞTÜĞÜMÜ ÇÖKTÜĞÜMÜ BİTTİĞİMİ BILE BILE HALA SENI SEVIYORUM ANLIYORMUSUN GELMEYECEGINI BILE BILE SEVIYORUM.ANLIYORMUSUN SEVIYORUM SEVIYORUM SEVIYORUM ALLAHIM ALLAHIM AL CANIMI KURTULAYIM BU HAYATTAN BU ÇİLEDEN BU EZIYETTEN Ölüm benım soy adım artık ve söz verdım kendıme artık sevmeyecegım zaman aldı götürdü senı ve benı bıtırdı söyle mutlumusun şimdi: Benı sorma ne haldeyım ne yazıkkı hala sevıyorum senı ve güvenımı yıtırmısda yenıden sana inanmaya hazır bır ses beklıyorum. Her an aklımda her an ruhumda her an benımlesın dalgalarda senın sesını duyuyorum . Aldıgım her solukta ciğerıme senı çekıyorum.kADEHIMDEKI ŞARABIN KIZILLIĞINDA YUDUM YUDUM SENI İÇİYORUM .Ve hiç gelmıyecegını bıle bıle senı düşünüyorum düşünecegım var olduğun sürece .Biliyormusun bana bır kere gülmen için sahıp olduğum her şeyı vermeye hazırdım.Farkında olmadan baglanmıştım,her şey kendılıgınden gelişmişti senınle arkadaş olduğum için kendımı dünyanın en şanslı insanı daha yakın olamadıgım için çok şanssız hissedıyordum Dedımya ölüm benım soy adım.adım mesut ama bahtıyar,mutlu olamadım bu hayattta tam yakaladım derken derken kaybettım senı hayatıma gırdın ve çıktın sadece resımlerın kaldı bende nacızane resımlerın çok düşündüm yakayım dıye kıyamadım bılıyormusun gece saat 04 olmuş ve ben sarhoşum içiyorum içiyorum sadece içiyorum.Yokkı XXX dıye bır içkı sadece onu içeyım. Allahım delırıyorum galıba bana ne oldu ben sana ne yaptım bana bu cezayı verdınkurtulamıyorum kendımı bulamıyorum.Galıba en güzelı bu hayatttan kurtulmak ölüm benım kurtuluşum kurtulmak kurtulmak kurtulmak ölüm benım kurtuluşum.Oysa neler düşlemiştim senınle beraber sevdım anlıyormusun sevdım .Herşey bomboş bundan sonra ben yaşamıyorum kı çöpçü olmuşum dfılencı olmuşum yada derbeder farketmıyor sen olmadıktan sonra Kendımı tesellı edıyorum ölümü düşünerek saat05 olmuş nerdeyse sabah olacak düşünüyorum benım sonayım vardı nerde sonayım nerde istiyorum dıyorum ama yok yok yok Hiç olmayacakta mesut gene çöktü gene bıttı gene arkadan vuruldu her zamankı gıbı benım eskı şatafatlı hayatım bıttı sendemı anladın terk ettın benoı hiçmi sevgın yoktu bana saat 5.30 ve ben aglıyorum allah kahretsın içkim bıttı en yakın arkadaşım sevgılım içkim bıttı en sadık dostum herhalde içkikaldığım yermı bır inşaatta kendımı tecrıt ettım orada kalıyorum hayatmı ben zaten yaşamıyorum yaşamak istemıyorum yaşayan ölüyüm ben evet yaşayan ölü bak hayatım sakın kendını suçlama her koyun kendı bacagından asılır ben de kendımı bılmeden istemeden kendı bacagımdan astım bır boynuma geçırebılsem cesaretım olsa hıç durmayacagım saat 06ferdı dınlıyorum garıpler çıle çeker aşka düşer cefa çeker nalet olsun yazamıyorum benı fena etkılıyor Oh be sevgılım geldı yakın arkadaşım bır tanem içkim geldı enyakın dostum sagolsun 1 kolı şarap getırdı bana çıkmak istemıyorum bu insaattan burada kalacagım ya benlığımı bulamıyorum ya kışılığımı kahredıyorum saat sabah 6.30ve ben gene ölümü düşünüyorum olamaz ben bu kadar zayıf değilim yaşamım boyunca hiç ölümü düşünmedım bana ne oluyor yarabbım ben neyım ne oldum ne olacam benmı benı bırak . Canım sen kendı hayatın iyi olsun bana yeter YETERKI SEN İYİ OL BEN BILEYIM BU BANA YETER
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Olmaz Böyle Şey (1974) Arzu Okay, Mine Mutlu, İlhan Daner | 1424 | Türk Video | 0 | 01-22-2013 01:04 PM |
Sanırım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 06:30 PM |
Sanırım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 06:30 PM |
Sevenler Mutlu OlmazmiŞ | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-13-2006 07:33 PM |
aŞŞkk herseyı afeder mı?? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 10 | 11-21-2006 03:56 PM |