![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kelime: Cazibe
- Abi benim hayvani neyim var? - Pipin var - Yok lan bu vahsi bisey... - Oha nasi ya? Kelime :p alet (Tabu kelimeler: Ayak-deniz-vs vsKULLANILAMAZ) - Gölün büyügüne girerken seyine ne takarsin? - Pestemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Tarla A:Biz bugdayi nerden aliriz? B: Devlet mahsul ofisi.... A: Oha hayvan, yuh be, moloz Kelime: Iska - Kar topu savasinda Pelin'e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - Hayvan? Kelime: Kopça - Sen memelerini neyle tutturursun? - Sutyen? - Peki sevisirken sutyeni çikarmak için neyi açarsin? - Kopça? - Peki ilk neyi çikarirsin üstünden? - Eaaa..?? ( Diger figüranlar: Abi bildi iste) - Ayh ben dalmisim pardon Kelime: Yildiz çocuk: sen ne olmak istiyorsun? kiz: ünlü ! çocuk: baska? kiz:star çocuk: onun türkçesi ne? kiz: starin türkçesi yok ki! çocuk: var yaw!!! kiz: hee!! aktris coccuk: off ya... Kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -honk...igrençsin... Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir Cevaplayici: Menekse'nin Donu (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) kelime: kaftan anlatan kaf dagindan gitmek ister): hani masallardaki dag. cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii Kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI!!! A: karti firlatir, mekani terkeder Kelime: zil zurna sarhos ( içki içilen bir gecede) çocuk: biz bu gecenin sonunda ne olacaz?? kiz:sevgili!!! cocuk: ???? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TRT tabuları yıkılıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-15-2008 03:06 PM |
Yükün bir gün inecek mi ? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-22-2008 11:58 AM |
Yıkın Heykellerimi,Rahat Bırakın Beni... | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:13 PM |
Nedim Ören yükün altından kalkmayı bildi | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 07:13 PM |