![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2374
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Haznedaroğlu İstifa etti!
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu, yönetim kurulundan istifa etti. Uzun süredir yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı için tüzük gereği üyeliğinin düşmesi gerektiği haberleri basına yansıyan Semih Haznedaroğlu'nun, istifasını noter kanalıyla kulübe gönderdiği öğrenildi. İstifasıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Haznedaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bu konuda benim bir yorumum yok. Söylenmesi gerekenleri Galatasaray Kulübü Başkanı söyleyecek. Önce başkan ve yönetim kurulu üyeleri yorum yapacak. İcap ederse ben de sonra konuşurum. Ya da hiç konuşmam'' ifadelerini kullandı.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Deniz Baykal İstifa Etti | jockeя | Siyaset Meydanı | 0 | 05-10-2010 07:40 PM |
CHP Milletvekili Erdoğan Yetenç Partisinden İstifa Etti! 10.08.07 | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-10-2007 01:24 PM |
Dp'li Kandemir de Görevinden İstifa Etti | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-23-2007 12:14 AM |
Listedeki Yerini Beğenmedi İstifa Etti. | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-05-2007 03:15 PM |
İstifa ediyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 15 | 11-08-2006 07:18 PM |