![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 23 Thanked 70 Times in 32 Posts
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Getirirdim tabiki bütün yıldızları sana İstersen doldururdum ayışığını avucuna Gökyüzünde parlayan yıldız Sen orda aya aşık ben burda yalnız Ne yapsam ne düşünsen aklımda yine sen Bir türlü seni sokup çıkaramadım içimden ooooo Sen doya doya baktın o aya Ben daha doymadım ne aşkına ne sana Yıllara muhtaç yüreğim seni unutmak için Azat olmuşsun kuşum dön artık gelinciğim Ne yapsam ne düşünsem aklımda yine sen Bir türlü seni söküp çıkaramadım içimden ooooo Sen doya doya baktığın o aya Ben daha doymadım ne aşkına ne sana Göğsünün sol köşesine bir kuş koy Öyle yalanlarla kandır ki onu öyle yalanlarla Uçmasın bu dünyanın sahte gerçeklerinden Bulanmadan masumiyeti gökyüzünün çocuk olup gel benimle >>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sevgilim ben şimdi büyük bir kentte seni düşünmekteyim Elimde uçuk mavi bir kalem cebimde iki paket sigara Hayatımız geçiyor gözlerimin önünden Çıkıp gitmelerimiz, su içmelerimiz, öpüştüklerimiz "Ağlarım aklıma geldikçe gülüştüklerimiz". Çiçekler, çiçekler, su verdim bu sabah çiçeklere O gülün yüzü gülmüyor sensiz O köklensin diye pencerede suya koyduğun devetabanı Hepten hüzünlü bu günlerde Gür ve coşkun bir günışığı dadanmış pencereye Masada tabaklar neşesiz Koridor ıssız Banyoda havlular yalnız Mutfak dersen - derbeder ve pis Çiti orda duruyor, ekmek kutusu boş Vantilatör soluksuz Halılar tozlu Giysilerim gardropda ve şurda burda Memo'nun oyuncak sepeti uykularda Mavi gece lambası hevessiz Kapı diyor ki açın beni kapayın beni Perdeler gömlek değiştiren yılanlar gibi Radyo desen sessiz Tabure sandalyelerden çekiniyor Küçük oda karanlık ve ıssız Her şey seni bekliyor her şey gelmeni İçeri girmeni Senin elinin değmesini Gözünün dokunmasını Ve her şey tekrarlıyor Seni nice sevdiğimi Şimdi göğsümün sol kafesinde sana ait bir kuş var ,Her an uçmaya hazır.....Ya da bu diyarlardan kaçmaya...Artık ya gel de ya da uç git de...Yalnız cevabın ne olursa olsun , gelirken kafesin anahtarını da getirmeyi unutma, giderken götürmeyi unutmadığın gibi....
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm... Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı, Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin... Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten, Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Emeğine sağlık güzel paylaşımın için..
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Güzel...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|