www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-14-2006, 04:10 AM   #1
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

Helal Olsun Türklere namık kemal
Uluslararası bir antlaşma için Nam-ı Kemal yurt dışına gider. Tesadüf ya Fransız temsilciyle aynı odada aynı ranzada altlı üstlü yatmak zorunda kalır. Akşam olur yatacaklar. O sırada Nam-ı Kemal çok yüksek sesle gaz çıkarır ve bozuntuya vermeden Türkiye:1 - Fransa:0 der. Fransız temsilcinin zoruna gider o da aynen bitane atar ve 1:1 oldu der. Nam-ı Kemal peşinden bir tane daha atar Türkiye:2 - Fransa:1 derken Fransız temsilci de bir tane daha atar ve 2:2 oldu der. Bunun üzerine Nam-ı Kemal sinirlenir ve peş peşe 10 tane atar ve yatağa büyüğünü yapar. Tabi yatak ıslandığı için yatılmayacak duruma gelir. Hastayım der ve yatakları değişirler. Fransız temsilci Nam-ı Kemal'in yatağına geldiğinde, yatağın durumu vahimdir:
-Helal olsun TÜRKLERE bu çamurlu sahada bize 12 tane attılar!!!

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-15-2006, 04:08 PM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

))))) saol konu için

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-15-2006, 08:07 PM   #3
_LaSH_
Geçerken Uğradım

_LaSH_ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 5278
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : _LaSH_ is a jewel in the rough_LaSH_ is a jewel in the rough_LaSH_ is a jewel in the rough

heheh sağol güzelmiş
Old 04-27-2006, 03:14 AM   #4
sparki
Guest

Üye No:

)) eywallah kanka
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı