![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() İlle de sen
Vazgeçemediğim tutkum Kimse yerini dolduramadı Sen bana her şeyi unutturdun Sabah olmuş yine güneş şafakta Herkes hayat kavgasına koşacak birazdan Bense yorgun gözlerimle uykuya Bilmiyorum kaç şafak doğacak Kaç akşam batacak Bitmeyecek senin kavgan bende Hasretin de öyle Gönül ille de sen diyor Başka bir şey bilmiyor Kimi gün ela kimi gün mavi Bazen de yeşil gözlerinde Satır satır yaşamak için seni Yola koyuldum Hatırlar mısın karşılaştığımız o günü İlk defa sen söylemiştin bana Kahverengi gözlerimin Ne kadar güzel olduğunu Gözlerimin önünde o masum halin Ne de utanmıştın o gün Korku muydu sevgi miydi anlayamadım Başını bile kaldırmadın önünden Bir sıcak nehir aktı geçti sanki içimden İşte o an bu dedim Bir kelebek gibi uçarken Farkında değildim kondum o bahçeye Tahta sedirde bir vazoya konmuş Çiçek gibiydin Bir an üzerine konmak geldi içimden Ama salyangoz misali içime çekildim En vurgun halimle Seyrettim seni uzun uzun O çocuksu masum halini Gözlerindeki renkleri Çıkaramadım aklımdan bir türlü Düşündüm uzun uzun Gece sabaha kadar Ve sonunda Hayatımın kararı çıktı bana İşte o an İlle de sen dedim |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlle de Poulsen | Author41 | Fenerbahçe | 0 | 06-21-2009 11:20 AM |
İlle de erkek diyetisyen | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2006 05:48 PM |
İlle de dudaklar- Biçimli bir popo için | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 09:08 PM |