![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Beni G.Saray'a alın"
Teknik direktörü Franky Vercauteren'le anlaşamadığı için devre arasında Anderlecht'ten ayrılmak istediğini açıklayan Serhat Akın'ın Galatasaray'a gelmek için haber gönderdiği öğrenildi. Vercauteren'in kendisine haksızlık yaptığını vurgulayan ve "Devre arasında kesinlikle ayrılacağım" diyen milli golcünün, menajerler aracılığıyla G.Saray'a haber gönderdiği ve sarı kırmızılı takımda oynamak istediğini söylediği belirtildi. Türkiye'de F.Bahçe forması altında yıldızlaşan ve ardından Belçika'ya transfer olan Serhat'ın, "G.Saray hedefleri olan bir takım. Anderlecht'in sorun çıkaracağını sanmıyorum. Çünkü ayrılmak isteğimi olumlu karşıladılar. Devre arasında Türkiye'ye dönmeyi arzu ediyorum" derken, G.Saraylı yöneticiler, açıklama yapmaktan kaçındı. Serhat için son kararı Gerets verecek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"G.Saray'a ihanet ettiler" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-21-2007 01:17 PM |
"G.Saray'a mutlaka döneceğim" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2007 10:14 PM |
"G.Saray'a Kırgınım" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-10-2006 12:06 PM |
"G.Saray'a gitmek istiyorum" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 12 | 07-28-2006 12:08 PM |
Carew:"beni geri alın" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2006 10:06 AM |