![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Sen hiç düşündün mü? sabah
Kalkınca,gece akıttığın gözyaşlarının kuru görüntüsünü Saklamanın ne zor olduğunu Sen hiç düşündün mü? tüm insanların içinde sadece sen Yoksun diye Yalnız hissetmeyi kendini Sen hiç düşündün mü? gelmiyeceğini bile bile ya gelirse Diye Her gün doğan sabah güneşiyle onu hayal etmeyi yolunu Gözlemeyi. Insana ne kadar acı verir bilirmisin gelmeyince Göremeyince başını öne eğip Eski günlerin özlemiyle hayallere dalmak. Sen hiç düşündün mü ? sensiz beni,benim sensizken Neler çektiğimi Sen hiç düşündün mü.? sevip sevilmemeyi Sen hiç düşündünmü .bütün hızıyla yanından geçip seni, Görmezlikten gelmesi nasıl insanı yıkar Sen hiç düşündünmü bu kadar severken bırakılmayı .TERKEDİLMEYİ.... Nedense herkes birçok kişiyi severken Ben yalnız seni sevdim beni seven onca kişi dururken Ben yalnız seni istedim Nedense ben beni bırakıp sen oldum Belkide içimdeki sen beni ele geçirdi Kaç yıldır meğerse seni arıyormuş bu gözler seni Söylüyor artık hep dilim Arada ne kadar mesafede olsa sanki seninleyim Kalbim desen o zaten çıktı çığrından dinlemiyor ki Beni Ayrılalı daha bir kaçgün oldu Ama ben hala seninleyim sen bensizde olsan bilmesende Hala ölesiye sevdiğimi Ne olur hisset bebeğim düşünsene Evet hadi düşünmeye çalış beni sensiz düşünmeye Çalışsana olmuyo di mi? Uğraşma boşuna çünkü ben sensiz olamam... Sana senli, ama aslında sensiz günleri anlatayımmı? Sabah erkenden kalkarım mecbur işe gitmek için aklımda Sen olursun Okula giderim yine aklımda sen Arakdaşlarla lafa dalarız bazen, düşünmem seni gerçi o Laflarda senin hakkında ya... Işyerinde ise hayalini kurar kağıda yazdığım ismine Bakar bakar ya anıları tazeler, ya kahrolur Yada olmayacak hayalleri kurarım ama birden kendime Gelirim.. Işteyim ama sadece bedenim orda ruhum seninle Iş saatinde iken bazen ya düşünme boşver diyorum zaten Ben bunları hatırlayana kadar Zaman epey ,ilerlemiştir. Iş çıkışlarında Hep etrafa bakarım el ele gezen çifreri görüpte Kahroluyorum. ne kadar mutlu Ne kadar da birbirleriyle uyum icindeler. Sona niye benle beraber olsun ki o seni sevmiyor ki Derim Yollardada hep seni sadece seni düşünürüm Ve işyerindeyim sandalyeye oturur saatlerce düşünürüm Güya calışıyorum çalışırım ama sadece Bedenim calışıyor Seni düşlerim akşama doğru,belki görürüm seni derim Yok ya nerdee Ve geceler başlar işte en zor zaman, uyku tutmaz Hep kötü şeyler olur aklımda sensizliğin acısı Vurur kalbime inletir kulağımı sesin Hele o bitanemmm deyişin, birde yalnızlık ,derimki keşke Birisi olsa yanımda Anlatsam ona konuşsam ama gecenin bir vakti Kimi çağırayım ki kime anlatayım senii Akan gözyaşlarım öğrendiler seni, onlar bile anladı Beni Onlarda boşa akmadıklarını öğrendi ama sen.... Ve geceler devam eder bir bakarsın saat 2 yi gösterir Beni uyku tutmaz kalkarım yakarım lambayı bir kalem Bir kağıt yeter bana. Yazarım sana doyasıya ama korkuyorum sensizlik Korkutuyor beni Senle olmak istiyorum ama sen yoksun her zaman ki gibi Bazen dalarım seninleymişim gibi farkedince sensizliği Yine hıçkırıklarla bir ağlama yükselir odamdan kendine Gel der bir ses Ama kim dinler onu. Ve yinede herzamanki gibi güneş doğar ve bu böye sürüp gider... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|