![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3039
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Sony tarafından üretilen, Türkçe klavye ve işletim sistemine sahip yeni Vaio dizüstü bilgisayarlar Türkiye piyasasına sunuldu. Toplantıda tanıtılan yeni Vaio'ların, Türkçe klavye ve işletim sistemi, Türkçe çevrimiçi, çağrı merkezi hizmetleri, yetkili servis ve garanti özellikleri bulunuyor. Yeni ürünün teknik özellikleri ve pazar hedefleri hakkında bilgi verilen toplantıya Sony Vaio Avrupa Başkan Yardımcısı Akihiro Matsubara, Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi ve Sony Eurasia IT Pazarlama Müdürü Göktuğ Okan Oğuz katıldı. Mohsen Noohi, hız, güç, mobilite, hafiflik ve güvenlik gibi yüksek teknoloji özelliklerine sahip bilgisayarların Türkiye'deki kullanıcılar için özel olarak üretildiğini ifade etti. İşle eğlenceyi birleştirmeyi amaçlayan Vaio'ların, bir ülkeye özel olarak üretilebilmesi için gerekli bazı kriterler olduğuna işaret eden Noohi, bu kriterleri yerine getiremeyen Norveç, Polonya, Danimarka gibi Avrupa ülkeleri için bile henüz özel üretim yapılmadığını belirtti
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türkçe F klavyeli laptop almam lazım | kemalvaroldu | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 03-25-2010 06:33 PM |
Klavyeli saat-cep! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2009 07:15 PM |
GTA4 satışa sunuldu | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-30-2008 05:53 PM |
Rapor sunuldu!.. | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 01:28 PM |
Sony VAIO UX Ultra-Portatif bilgisayar | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-19-2006 04:32 PM |