![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başbakan Erdoğan, Hatay'ın Hassa İlçesi ve Şırnak'ta iki askerin, çatışma sonucu şehit olmasından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Hassa ilçesinde Jandarma Er Salih Boramanlı ve Şırnak'ta Piyade Asteğmen Metehan Atmaca'nın şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı telgrafı gönderdi. Erdoğan telgrafta şunları belirtti: "Güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada, Hatay'ın Hassa ilçesinde Jandarma Er Salih Boramanlı'nın ve Şırnak'ta Piyade Asteğmen Metehan Atmaca'nın şehit olmasından büyük üzüntü duydum. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza şahsınızda başsağlığı dilerim." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 41405
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sonunda sayın başbakanımız askerliğin yan gelip yatma yeri olmadığını anlamış şükür
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Üye No: 36692
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() şerefsiz yaa şirin gözükmeye çalışıo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktivasyon yapınız
Üye No: 4312
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ne şirini insanı görevini yapıyor...hem küfretmek nerden çıkıyor....yazıklar olsun...adam doğru demiyormu..askerlik yan gelip yatma yeri değildir...(Yani askerler bu vatan için şehit de olur....bekçide olur......) işte erdoğanda bu parantez içindekileri söylemek amacıyla bu lafı sarf etti ...ancak sadece muhalefet anlıyışıyla hareket eden birtakım zihniyetler Sayın başbakanın bu lafını çarpıtarak anlam dışında kullanmaya çalıştırlar...ancak halk herşeyi biiyor.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() herkes sayın olarak nitelendirilen basbakan hakkında istediğini düşünmekte serbest ama düşüncelerimizi dile getirirken kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz.düşüncelerimiz için de bu forumda yargılanıcak değiliz herhalde herkes lafını bilsin de konuşssun o zaman
![]() |
#6 |
Aktivasyon yapınız
Üye No: 4312
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bence herkes fikri savunabilir...ancak saygı çerçevisinde....küfretmekle değil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() aynen katılıyorum ben de bundan bahs ediyorum zaten
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Büyükanıt'a başsağlığı mesajı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2008 08:46 PM |
Başbakan'dan Büyükanıt'a başsağlığı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2008 07:55 PM |
Gül ve Toptan'dan Büyükanıt'a başsağlığı mesajı 06 Ekim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 05:21 PM |
06/04/07 - Erdoğan'dan, Büyükanıt'a başsağlığı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 07:50 AM |
Arınç'tan Org. Büyükanıt'a başsağlığı mesajı3 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2006 11:18 PM |