![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 203 Times in 80 Posts
Üye No: 23190
İtibar Gücü: 1584
Rep Puanı : 19133
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sanal ortamda, gazetelerde veya dergilerde eş ve arkadaş arayanların verdikleri ilanlarda kendilerini anlatırken ne diyorlar ve bu aslında ne anlama geliyor bir inceleyelim.
KADINLARIN VERDİĞİ İLANLAR VE GERÇEKLERİ; 40 yaşlarındayım = Aslında 48'im.. Maceraperestim = Bugüne kadar senin 5 katın kadar sayıda ilişki yaşadım.. Atletiğim = Tahta göğüslüyüm, spor yapmaktan… Güzel sayılırım. = Çirkin olmasam bile idare ederim.. Güzelim = Patolojik yalancıyım… İyi eğitim aldım = Üniversite 2'den terkim… Hassas ve duyguluyum = Ruhsal tedavi gördüm.. Feministim = Şişko ve erkek kılıklıyım… Eğlenceli olduğumu söylerler = Sıkıcıyım… İyi bir dinleyiciyim = Otistiğim.. Şair ruhluyum = Depresif şizofreni belirtileri var… Mantıklı ve akılcıyım = Tam bir cadıyım… Orijinal kızılım = Saç boyamın markası Clairol… Romantiğim = Sadece mum ışığında güzel görünürüm… Dulum = İlk kocamı az kalsın doğrayacaktım, elimden kurtuldu. Ruhum genç = Dişlerim dökülüyor, protez yaptıracağım.. ERKEKLERİN VERDİĞİ İLANLAR VE GERÇEKLERİ; 40 yaşlarındayım = 52 yaşındayım ve 25 yaş civarı birini arıyorum Atletiğim = Bütün gün koltuktan kalkmadan Eurosport'u seyrederim Görünüşüm fena değil = Kulağımda ve sırtımda kıl yoktur… İyi eğitimliyim = Sana her an aptal muamelesi yapabilirim.. Özgür ruhluyum = Kız kardeşin bile bana çekici gelir.. Arkadaşlığa önem veririm = Yeter ki çıplak ve sevişecek bir arkadaş olsun.. Eğlenceliyim = Yanımda tv kumandası ve 6 kutu birayla keyfime değmeyin gitsin.. Yakışıklıyım = Kabayım.. Dürüstüm = Patolojik yalancıyım.. Kucaklaşmayı severim = Güvensizim, insanlara bağımlı yaşarım.. Olgunum = Tanıyana kadar.. Açık fikirliyim = Eski kız arkadaşımın kız kardeşine sarktım ama o yüz vermedi… Şair ruhluyum = WC duvarlarına dörtlükler yazarım… Düşünceli ve saygılıyım = Bira getirmeni emrederken söze "lütfen" diye başlarım..
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
iki kadın bir erkek | buevren | Adult eski arşiv | 1 | 03-31-2007 01:38 AM |
erkek ve kadın | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 8 | 11-21-2006 05:42 PM |
kadın-erkek farkı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-05-2006 06:02 PM |
kadın ve erkek farkı 2 | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-30-2006 06:07 PM |
Internetten Erkek arkadaş arayan kız!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-12-2006 04:57 PM |