![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 12 Times in 5 Posts
Üye No: 13686
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > >>>> >>>>>Nasıl yağmur nasıl fırtına,
>adam bir taksiye el kaldırır, taksi Durur. > >>>>> > >>>>>Adam gidecegi yeri söyleyince, taksici kızarak "Ohoo >orasi çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider. > >>>>> > >>>>>Adam çok bozulur ama sonra bir şekilde evine gitmeyi >basarır. > >>>>> > >>>>>Ertesi gün sans eseri bir bakar ki, dün geceki >taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır. > >>>>> > >>>>>Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır: - >Ataköye kaça götürürsün ? > >>>>> > >>>>>5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere beraber >olalım Hadi be sapık mısın,defol. > >>>>> > >>>>>Adam bu cevabi alınca ikinci sıradaki taksiye >yanaşır., >>>>> > >>>>>Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon >veririm ama bana bir kere beraber olalım. > >>>>> > >>>>>Vay sapık vay defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim >taksiciye gelmistir. > >>>>> > >>>>>Adam yanaşır - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - > >>>>> > >>>>>Peki.Sana 20milyon veririm ama bir şartım var!! > >>>>> > >>>>>Nedir ? - Giderken diger taksicilere el >sallıyacaksin!!!!!! > >>>>> > >>>>>Ayıbettin abi tabii............ > TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM SAOLUN
gözLErimde I$Ik yandI tek bir tebessümLe saLLa bo$ ver üzüLme.hüzün vurdu yüzüme yine bo$ günLer yine monoton ko$uyorum bi yoLDa, hayat maraton sayfaLarIm göz ya$I kaLemimi kIrdIm anLamI neydi kaLpLE yazILan satIrLarIn değerini biLDim, bütün anILarIn geçirdiğimiz tüm günLeri hatIRLarIm sanki bembeyaz bir sayfa hayatImda yIkILmadan ayakta durmak fay hattInda $imdiLerde zor geLir nefes aLmak biLe bütün umutLarI yok ettik biLE biLE.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bu mektubu okuyun.. | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-18-2008 02:34 PM |
iyi dinleyin ve iyi okuyun :( | ***murat*** | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-22-2007 08:21 PM |
DaĞda Kİ İlgİnÇ Resİmlerr...dİkkatlİ Bakin | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 21 | 04-27-2006 11:32 AM |