![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 12 Times in 5 Posts
Üye No: 13686
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gencler lutfen dıkkatlı okuyunn kopacagınıza garantı werıyorummm
BIR AILE WARDIR.BU AİLE ANNE,BABA,ERKEK COCUK VE KIZ COCUKTAN OLUSMAKTADIR."BİDE KEDİLERİ WARDIR" BİRGUN ANNE OGLUNA GIDIP ECZANEDEN VIYAGRA ALMASINI İSTER. COCUK ECZANEYE GIDER WE DOKTORDAN BIR PAKET VIYAGRA ISTER.DOKTOR "KIM KULLANICAK"DER WE COCUK BABAM DER. DOKTOR VIYAGRAYI WERIR WE DERKI"NORMALDE 1TANE KULLANMASI LAZIM AMA 2 TANE KULLANSADA OLUR" COCUK EWE GIDIP ABLASINA WERIR VIYAGRAYI WE DERKI"NORMALDE 2TANE KULLANMASI LAZIM AMA 3 TANE KULLANSADA OLUR". DAHA SONRA ABLASI ALIR VIYAGRAYI WE ANNESINE GOTURUR WE DERKI"NORMALDE 3TANE KULLANMASI LAZIM AMA 4 TANE KULLANSADA OLUR". DAHA SONRA ANNESI ALIR VIYAGRAYI WE BEKLENEN GECE GELIR.ANNE KOCAYA DERKI"BEY,NORMALDE 4 TANE KULLANMAN LAZIM AMA 5 TANEDE KULLANSAN OLUR". BEKLENEN GECEDEN 1 GUN SONRA ECZANEDEKI DOKTOR COCUGU GORUR WE SORAR; DOKTOR; NOOLDU SIZINKILER ISLERINI YAPTILARMI??? ÇOCUK; EVET HEMDE NASIL YAPTILAR DOKTOR; EEEEE,SONUC NE??? COCUK; SONUC ANNEM ÖLDÜ,ABLAM HAMİLE,BENIM GOTUM AGRIYOR,BABAMDA CATIDA KEDIYI KOWALIYOR...... BEYLER YORUMLARINIZI BEKLIYORUMMM
gözLErimde I$Ik yandI tek bir tebessümLe saLLa bo$ ver üzüLme.hüzün vurdu yüzüme yine bo$ günLer yine monoton ko$uyorum bi yoLDa, hayat maraton sayfaLarIm göz ya$I kaLemimi kIrdIm anLamI neydi kaLpLE yazILan satIrLarIn değerini biLDim, bütün anILarIn geçirdiğimiz tüm günLeri hatIRLarIm sanki bembeyaz bir sayfa hayatImda yIkILmadan ayakta durmak fay hattInda $imdiLerde zor geLir nefes aLmak biLe bütün umutLarI yok ettik biLE biLE.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
koray_kerry_king (01-03-2007), SANCAK_FEDAiSi (01-02-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 12 Times in 5 Posts
Üye No: 13686
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() zuhahahaha cok komık olmus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
gözLErimde I$Ik yandI tek bir tebessümLe saLLa bo$ ver üzüLme.hüzün vurdu yüzüme yine bo$ günLer yine monoton ko$uyorum bi yoLDa, hayat maraton sayfaLarIm göz ya$I kaLemimi kIrdIm anLamI neydi kaLpLE yazILan satIrLarIn değerini biLDim, bütün anILarIn geçirdiğimiz tüm günLeri hatIRLarIm sanki bembeyaz bir sayfa hayatImda yIkILmadan ayakta durmak fay hattInda $imdiLerde zor geLir nefes aLmak biLe bütün umutLarI yok ettik biLE biLE.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1389
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() allah korusun abi hehehe güzel
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
El Terlemesİne Kesİn ÇÖzÜm | deniro8380 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 12:44 AM |
Zekat Kesİn Bİr Farzdir | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-30-2006 10:25 PM |
100.yil Formalari Kesİn ÇikiŞ Tarİhİ... | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-17-2006 12:15 AM |
BÖylesİnİ Kesİn İzlememİŞsİndİr | mgurkan | Adult eski arşiv | 3 | 04-17-2006 01:08 AM |