www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-01-2006, 11:14 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Sana Dair..!

Karşımdasın elimi uzatıp dokunabiliyorum sana…. Ne büyük mutluluk bu..Gördüğüm en güzel şeysin.. Senden öte tanımladığım başka hiç bir şey yok… Her şey senin adınla anılıyor benim dünyamda.. Bütün çiçekler sen, bütün yıldızlar sen... Bir sanat eserisin, bakmaya doyamadığım. Tanrının bana armağanısın, Ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım… Yüzünde kuşlar, gözlerinde hayatın ta kendisi var… Öyle gerçeksin ki... Gözümü açıyorum sen, kapıyorum sen.. Hiç bitmeyen serüven.. Günümün en keyifli anı, Uykumun en tatlı rüyası.. Seni soluyorum, havadasın… Seni kokluyorum, doğadasın.. Hele şimdi sonbaharsın yada sonsuz bahar… Seni yaşıyorum, canımdasın, canımsın.. Sarılsam sana bin yıl geçse, Bir an bile ayrılmasak… Ten, tene yürek, yüreğe.. Sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak… Ağaç ,ağaç gezip, yeşersek açsak, Yere düşsek, kalksak... Seni bilsem, bir tek seni ,Seni görsem bir tek seni.. Sesin sarhoş etse beni.. Öyle içimdesin ki Bir saniye iste benden Sensiz geçirdiğim veremem... Sensiz geceçekse geçmesin zaman istemem... Seninle yeniden doğdum, yeniden doğuşun kanıtıyım ben.. Öyle aklımdasın ki... Ahh..! sensiz kalmıyor muyum bazen..Yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları.. Ardında seni bulurum diye.. Ne ayrı koyduysa bizi, zaman ya da yollar; Bir kalemde silesim geliyor... İsyanım taşıyor, kendi öfkemden korkuyorum.. Ve kavuşmak... Bunu düşünmek; içimde kırılmış tüm aynaları tamir ediyor.. Mavi bir yağmur başlıyor, ıslanıyorum…Maviye boyanıyorum.. Öyle özlüyorum ki; Sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol... Sendeyim ben, yüreğimi koydum yüreğinin üzerine.. Aşk bu başka isim arama… Hem de en koyu, en deli, en tutkulu... Öğreneceğim çok şey var sana dair.....!
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
nike46 (05-01-2006), sisligölge (05-03-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 05-01-2006, 11:44 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

paylasım icın saollll
Old 05-02-2006, 04:54 PM   #3
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3038
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

paylasım ıcın saol

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı