![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() nasıl olacak biliyor musun iki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında istiklal`den geçeceğim ilk sapağın başında sen duracaksın yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın erkeklerden biri sevgilin belki kocan büyük ihtimalle kocan önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin kocanı öldürmem gerekecek seni de öldürmem gerekecek hiç kimseyi öldürmeyeceğim ama önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin nasıl olacak biliyor musun kıyafetini sevmeyeceğim yine yanındakileri hiç sevmeyeceğim her taşın altından acı çıkacak sen çıkacaksın hatta kocan çıkacak hakkın yok buna ama böyle olacak sen beni görmeyeceksin kocan görecek sana bir şey söyleyemecek nasıl olacak biliyor musun çok kötü olacak başım yerlere düşecek
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah niket eline sağlık olsun .......
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() emeğine sağlık nikoş çok güzel
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İstanbuL susar ,İstanbuL ağLar | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 04:17 AM |
İstanbul | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 01:36 PM |
Ah İstanbul Ah:) İstanbul Resimleri | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 8 | 11-15-2006 07:21 PM |
İstanbul Ünİ. Ecz. Fak. | RoStWell | Adult eski arşiv | 6 | 09-15-2006 09:56 PM |
İstanbul Ve Sen | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-13-2006 10:56 PM |