![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1569
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Forumda ensevdiğiniz kişi kim?
ben arkdaşları severim ama en çok Geceler kankamı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 70 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 5722
İtibar Gücü: 1584
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kendİm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2155
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben cidden sölüyomm zandar bide rap_tie harbidenn
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 306
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 48
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() valla geceler bitane ...tek gecerim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 3 Thanked 134 Times in 26 Posts
Üye No: 5454
İtibar Gücü: 1515
Rep Puanı : 6810
Rep Derecesi :
|
![]() YA ARKADAŞLAR lütfen bırakın bu işleri tmm geceler bi tane eyw arkadaşınızdır de kardeşim adam yönetici die bu kadar olmaz ayıp kendinize gelin bıraz lütfen ..bakın benim kardeşim forumda djcruel ama ben o bitanedir kankamdır şudur budur diyomuyum ..yakışmıyo size...delikanlı olun biraz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 3 Thanked 134 Times in 26 Posts
Üye No: 5454
İtibar Gücü: 1515
Rep Puanı : 6810
Rep Derecesi :
|
![]() ne o kardeş ilgiden pek memnunsun sanırım...hepsi senin yalakan olmuş..bilmiyorum ben bi forumda mod luk yaptım buraya djcruel tavsiye etti de kardeşim böyle şeyler ters geliyo bana..alayı rep ne biliyim...sırf emek için siteye girenler için paylaşım için yapan kişi sayısı çok az...bence bunlar artmalı..açılan konular çok basit ve sade..biraz estetik katmaya çalışmıyo kimse..sıradan oluyo herşey dolayısıyla forumda düşük bi hızla gelişme kaydediyo..eğer crazyle snsin sanırım bu sitenin admini ..bence düğmeye basın kardeş...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Üye No:
![]() arkadaşlar benim bu siteyle ve ya tüm üyeleri ile özelden nasıl ilgilendiğimi onların her istek ve dileklerini nasıl halletmeye çalıştığımı bilmeyen arkadaşların beni pofpofladığınızı zannetmesi çok doğal bir durumdur bu konunun uzamaması için konuyu kilitlemeyi düşündüm ancak bu da site içi demokrasiye aykırı çünkü ben admin olduğum için sitede son sözü söyleyen adam olmamalıyım...
ancak bu üslübü ve söylediklerini unknown kankama yakıştıramadım sebebi ise açık benimle tanışmamış ve iyi niyetim den zerre kadar bilgisi olmamasına rağmen hakkımda yorumda bulumuştur.. Şimdi ben kendisinin iç huzurunu sağlaması adına bu başlığa benden övgü ile söz eden arkadaşların bence neden övgü ile söz ettiğinden bahsederek üstü kapalı sana yanıt vermiş olucam... bugrahan = kendisine deneme mod verilidiğinden site yeniydi GALATASARAY bölümünde paylaşımları çok ciddiydi ama yaşı küçük olduğundan seviyeli bir bölüm oluşturamayacağından korkanlar oldu ben her durumda arkasında oldum bölümünün takipçisi oldum kötü şeyler yazanlara onun hakaret etmesini engelleyerek düzeyli cevaplar verdim o da zamanla bunu öğrendi tek başına bölüm götürür hale geldi mod verdim bende yüzümü kara çıkarmadı kendisine bunu bir teşekkürler bildirdim... zindandelen=kankamla aramızda msn den geçen sohbetlerle çok güzel bi yakınlaşma kaynaşma doğdu ortak ilgimiz olan müzik alanında birbirmizle ve siteyle paylaşımlar yaptık yanı sıra ricalarmı kırmayarak istekle bölümüyle (özellikle bulunması zor orhan gencebay şarkıları) ilgilendi zaman zaman bende onun ricalarını kırmayarak özel isteklerine hep msn üzerinden cevap verdim. bunlar yazanlarda bir de yazmasını beklediklerim var onlarıda peşin peşin yazabilirim istersen... ama yazdıkça yazsam daha iyi olur gibime geliyor.. Sonuş itibariyle kimse hak etmediği değeri görmez.. Seni uzun zamandır çok beğeniyordum özellikle muzik bölümünde yaptığın paylaşımları ilgiyle izliyordum ancak bu tutumu sana yakıştıramadım... sonuçta burası özgür bir ortam istediğin yorumu getirmek gayet açık watican_666 arkadaşımız benim adımı yazmayarak ne bana hakaret etmiş oldu ne de senin dediğin gibi delikanlı olmul oldu sadece muhabbet bölümünde ki bir başlığa en sevdiği arkadaşını yazdı... senden ricam konu hakkında diyeeceğin varsa özelden konuşarak sorunu çözmektir ancak burdan devam etmek istersende devam edebiliriz.. Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() geceler iyidir ama 1 isteğimde yardımcı olmamıstı neyse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah kanka mesaj alınmıştır
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
3 kişi değil 6 kişi olsalar bu hatunun ateşi dinmez(harika bir film) | xxsmaxx | Yabancı Adult Videolar | 0 | 11-07-2009 09:18 PM |
Ağrı'da Sel: 5 Kişi Öldü 3 Kişi Kayıp/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 10:07 AM |
Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi de yara / 3 Ocak | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-03-2007 04:58 PM |
forumda en çok merak ettiğiniz kişi kim? | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 46 | 09-22-2006 07:45 AM |