![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Dalından düşen yaprak misali ürkek idi benim bitişim..Bilmezsin...Anlamazsın ki anlatsam da...Çok şey vardı ardından yüreğime düşen...Pişmanlığın mı titretti bugünlerde ellerini,uzanamıyor muydun bensiz mutluluklara...Yitirdin mi özlemlerini, yıkıldı mı yaslandıkların...ki;Şimdi,Aklımda hep varken uzaklarda olan sen....birden döndün geriye...tekrar ne zaman gideceğini bilmesem de tuhaf bir hüzün sardı içimi...ama sana hiç bir zaman "hayır" diyemediğim gibi yine hoş geldin kara vicdanlım...dedim...Biliyor musun?artık iyice inanıyorum, uzaklarda da olsa... yürek bağın olanı çok hissederek düşündüğünde o}da seni düşünüyor biliyorum...işte akşam olduğu gibi... senin sevdiğin şarkıları dinlerken içimden geçen "seni çok,çok özlediğimi hiçbir zaman bilemeyeceksin" idi..ve o an birden telefonum çaldı.. sendin yüreğimden o an kuşlar havalandı...sen hiç vazgeçemeyeceğimsin bildiğim senin de hiçbir zaman vazgeçemeyeceğin olduğum...geçmişte yaşananlar geçip gidiyor önümden; avuçlarım kanıyor,düşlerim can çekişiyor...ama yine de vazgeçemiyorum...Dalından düşen yaprak misali ürkek idi benim bitişim,üzerine basıp geçilecek kadar da savunmasız idi...sana yönelik içimde her ne varsa hepsi...Şimdi,Gri bir düşsün,keşke aydınlansan...bilirim sen grileri sevmezsin...Ayrılıklara dur diyebilsem ben de, kaybeden kim bir bilebilsem...Boş ver,varsın yıkık olsun gönlüm gittiğinde; yaralar büyüsün, gölge düşsün ruhuma...seninle dalayım rüyâlara,sonsuzlukta sarılayım kendime..Ardından can katayım sana... sevgimle...Ama ne olur bir daha,İçimdekileri öldürmeden gitme ne olur.... mavi.... |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeşim yüreğğine sağlık...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2073
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yüregi saglık harikaydı cok tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nasıl bir günümdeyim bilemezsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:53 PM |
yalnızım şimdi sen bilemezsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 09:35 AM |
Sen bilemezsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 03:23 PM |
Sen bilmezsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 03:23 PM |
Sen Sevdayı Bilemezsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2007 08:26 PM |