![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() orta iki ingilizce sınavı.
soru:what is your mother's telephone number? cevap:annemin telefonunu veremem. soru: selcuklu devletinin kurucusu kimdir? cevap: imparator birinci selcuk soru:akıl ile ilgili bir hadis-i şerif yazınız. cevap:akıllı ol, canımı ye... biyoloji soru: döllenme nasıl meydana gelir? cevap: erkeğin zigotu, kadının amotuna girince. soru: kazim karabekir kimdir? cevap: kazim karabekir askerdir. mustafa pasanin en yakin arkadasidir.londros , mondros ve sivas kongrelerine katilmistir. soru:dag basini ...... almis,gumus dere durmaz akar" yukarıdaki cumledeki nokta ile gosterilen yere ne yazilmalidir? cevap:babam konu: aydınlanma çağı soru: ütopya'nın yazarı kimdir? beklenen cevap: thomas more cevap: fatih sultan mehmet bir diğer cevap: mona lisa soru: maki nedir? cevap: akdenizde yaşan kısa boylu cücler muhasebe sınavı: soru: kasa sayımında 100bin tl eksik çıkmıştır. bunu büyük defterde muhasebeleştiriniz. cevap: tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım. soru:ebu suud, yazdığı bütün eserleri ................ adlı kitabında toplamıştır." cevap: the best of ebu suud. alınan not: 90. soru : hz. x 'in tıp bilimi hakkında çıkardığı kitabın adını nedir? cevap : tubitak-ul-tıbbül-mecit... ilkokul 3. sınıf, sınıfa müfettiş gelmiştir. soru: isa kimdir? cevap: geçen sene bizim sınıftaydı, artık gelmiyo. bir ilkogretim okulunda 4. sinif bilgisayar sinavi: soru: microsoft word programini nasil calistirisiniz?adim adim anlatiniz. cevap: baslata tiklanir otesi kolaydir...... bir türk dili sınavından soru ve yanıt: soru: yazara göre toplum içindeki davranişlarimiz nasil olmalidir? nelere dikkat edilmesini öneriyor. cevap: yazar diyor ki nerde nasil davranacağimizi bilmeliyiz. oturmasini kalkmasini bilmeliyiz. yırtık dondan cikar gibi her lafa atlamamaliyiz. soru:ülkemizde ilk nüfus sayımı hangi yılda yapılmıştır? cevap:1927 yılında ikinci mahmut zamanında yapılmıştır. (oha) soru: calculus'u kim bulmustur? cevap: adams calculus soru: ismet inonu'nun batı cephesine bakısı nasıl idi, acıklayınız cevap:200 metreden durbunle.. milli güvenlik sınavı: "rütbeleri artan sıralamada yazın'' cevap: yüzbaşı, binbaşı, albaşı, yarbaşı....
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
dijitalsih_1 (12-26-2006), KaRaBaSaN (12-18-2006), ozdengul (01-20-2007), ultraslan_onur (12-21-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3949
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1956
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
|
![]() ilkokul 3. sınıf, sınıfa müfettiş gelmiştir.
soru: isa kimdir? cevap: geçen sene bizim sınıftaydı, artık gelmiyo. bir türk dili sınavından soru ve yanıt: soru: yazara göre toplum içindeki davranişlarimiz nasil olmalidir? nelere dikkat edilmesini öneriyor. cevap: yazar diyor ki nerde nasil davranacağimizi bilmeliyiz. oturmasini kalkmasini bilmeliyiz. yırtık dondan cikar gibi her lafa atlamamaliyiz. süpper ya ![]()
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() lem yeni okudum bu konuyu gece saat 02:02 ama kırıldım koptum gülmekten eywallah ellerine sağlık +rep...
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 23463
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() [
biyoloji soru: döllenme nasıl meydana gelir? cevap: erkeğin zigotu, kadının amotuna girince. muhasebe sınavı: soru: kasa sayımında 100bin tl eksik çıkmıştır. bunu büyük defterde muhasebeleştiriniz. cevap: tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım. soru:ebu suud, yazdığı bütün eserleri ................ adlı kitabında toplamıştır." cevap: the best of ebu suud. alınan not: 90. milli güvenlik sınavı: "rütbeleri artan sıralamada yazın'' cevap: yüzbaşı, binbaşı, albaşı, yarbaşı....[/QUOTE] süper ya puhahaha
Benimle gel ve de mutlu ol Her zaman işine giden ol Beni yakalamak istediğinde Tüm yalanlarını kullan ve sor İnsanlar ter içinde bak Sense basit bir kuklasın Benim tüm inandıklarım ise Senin en son sayfamda ve dipte Gel gör ki şimdi herşey tuzla buz umutsuz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1584
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
|
![]() süper yaa
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
böyle kötü koltuğa ama böyle güzel kızları oturtuyorlar ya ne kadar ayıp ne kadar ayı | axe86 | Türk Video | 0 | 06-03-2009 11:00 AM |
Bana güzel göründüğün kadar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 12:10 PM |
Sevmek, Sevilmek Ne Kadar Güzel | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:02 AM |
Ay'ı Hiç Bu Kadar Güzel Görmediniz... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-23-2006 02:43 PM |
Savcımız Öldürüldü Ve Sorulan Srou vE Cvplar | hakanallica | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-18-2006 01:29 PM |