www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-24-2007, 05:28 PM   #1
isko
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 14314
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 111
Rep Derecesi : isko will become famous soon enoughisko will become famous soon enough
Varsayılan Sizi Ermeni Şakşakcıları Bu Mİllete Katİl Dİyemezsİnİz

1. Hrant'ın öldürülmesi ile akılları başlarına gelen ve sıkılan kurşunların vatana sıkılmış olduğunu düşünen insanlar, tam 25 senedir bu vatanı savunurken canlarını kanlarını feda eden VATAN EVLATLARI TOPRAĞA DÜŞERKEN neredeydiler ve neden acaba bir protesto kelimesini akıllarına getirmediler?

2. Durup dururken avrupanın ve ermenilerin avukatı kesilen, uluslar arası ilişkilerimizin zedeleneceğini haykıran, turizm gelirlerimizin sıfıra ineceğini belirten ve bu konuda tüm dünyadan önce fikir belirten başta sarı kartlı çok bilmişlerimiz ve acaba benim de yazdığım bir iki kelime fikrim bir yerlerde çıkarmı düşüncesiyle dalkavukluk eden zavallılar, yıllardır avrupanın göbeğinde ASLAN GİBİ DİPLOMATLARIMIZ sırtlarından kahpece haince kurşunlanırken neden iki kelime nefretlerini dile getirip, satılmış köpeklere KATİL diyemediler?

3. Eyvah ne yapacağız, şimdi ermeni soykırımı kabul edilecek, tüm dünya bize düşman olacak ezikliği içerisinde olan zavallılar, bilinizki şimdiye kadar ne yaptıysak onu yapmaya devam edeceğiz, ermeni soykırımı sen istesende istemesende kabul edilmiş zaten, dünyanın sana dost olduğunumu zannediyordun? AÇ TA BÜYÜK NUTUK'U OKU AZICIK, sorsam herkesten önce ATATÜRK'çü kesilirsin başıma.

4. Ermeni diasporası geceli gündüzlü çalışıp soykırımı kabul ettirmeye çalışırken, küçücük bir vatanseverlik emaresi gösteremeyen, iki satır yazı yazıpta "YOK ARKADAŞ BÖYLE BİR ŞEY KABUL ETMİYORUZ BİZ KİMSENİN SOYUNU KIRMADIK" diyemeyen, ancak iki kuruşluk popülarite uğruna dalkavukluk uğruna kuyruğunu sıkıştıra sıkıştıra "ben de cinayeti protesto ediyorum" demeyi marifet sayan zavallılar, öyle bir kişinin öldürülmesi ile soykırım olmaz küçücük beyinlerinize sokun bunları, sonra kimin soyunu kırmışız? Hrant'ın kimliği mavi, üzerinde ay yıldız olan ve TC ibaresi bulunan bir kimlik değilmiydi? Hrant TÜRK değilmiydi? Allah Allah kafam karıştı doğrusu.

Arkadaşlar yeri gelince TÜRK, yeri gelince Ermeni olunmaz bu memlekette, İşine geldiğinde Atatürkçü gelmeyince bilmem ne olunmaz. Türkiyeliyim değil, NE MUTLU TÜRK'ÜM diyebiliyorsan ne mutlu sana, diyemiyorsanda susmalısın. Lafı dolaştırıp dereden tepeden şirin gözükmeye çalışmanın anlamı yok.

Hrant DİNK'in öldürülmesi beni mutlu etmemiştir, ben TÜRK'üm benim törelerimde başkasının acısıyla sevinmek yoktur, hele savunmasız bir insanı hele arkadan vurmak hiç yoktur, ona o tetiği çeken bunun idrakına varamamış zavallıdır. Yaptığı acizlikten başka bir şey değildir.
Ancak yaptı diye kimse bu yüce milleti zan altında bırakamaz millete katil damgası vuramaz, yazdıklarımızda söylediklerimizde lütfen biraz daha duyarlı olalım.....

Lütfen Yorum yaparken duyarlı olalım Bu Vatan Bizim Bu Vatan
Alevisi sünnisi Ermenisi HIristiyanı Yahudisi Kürdü Arabı Çerkezi İle Türküm Diyen Herkesin............
isko çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-24-2007, 10:44 PM   #2
SİR.BLACKROSE
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 14241
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : SİR.BLACKROSE is on a distinguished road

helal bence haklısın karısı bile burayı vatanı olarak tanımlarken herkes ermeni olarak tanımladı adamı ÇAKMA ermeni bu adam bilin bunu yani. bizim hükümette iş yok ermeni hükümetinden adam çağırıyolar niye lan niye bu tc vatandaşı. ermenistan ile ne alakası var. siz bu kadar yürüyünce protesto edince önceden yapılan bi yanlış yok ya neyse kbl ettikleri soykırımı tamam yapmadınız mı diyecekler tabi ki hayır. UYAN TÜRKİYE!!! +rep

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı