![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Antalya'nın Alanya ilçesinde, hastaneye götürülürken otomobilde doğum yapan Asiye Reçber ile bebeği Mustafa Serkan, taburcu edildi...
Antalya'nın Alanya ilçesinde, hastaneye götürülürken otomobilde doğum yapan Asiye Reçber (35) ile bebeği Mustafa Serkan, taburcu edildiler. Alanya Devlet Hastanesi kavşağında kırmızı ışığa takılan otomobilde doğan Mustafa Serkan'ın 3 kilo 600 gram ağırlığında ve son derece sağlıklı olduğu bildirildi. Durumu iyi olan anne Asiye Reçber ve baba Abdullah Reçber (49) hastanedeki taburcu işlemleri sırasında AA muhabirine konuştular. Abdullah Reçber, ''Eğer Mustafa 1 dakika daha sabretse hastaneye yetişiyorduk. Kırmızı ışığa takıldık ve doğum oldu. Baba olduğum için çok mutluyum'' dedi. Asiye Reçber de ''Arabadaki doğum sırasında çok acı çektim. Mustafa acele etti. Onca acıya rağmen çok mutluyum'' diye konuştu. AA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() zuahhhaa ay cok guldum yaa cocuk yıllar sora annesıne sorcak anne ben nerde dogdum evladım hastaneye gıdıyoduk arabada kırmızı ısıkta aha ıhı oho
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Boyunsuz Olarak Doğan Bebek | biqboy | Enteresan Olaylar | 0 | 10-03-2009 09:21 PM |
Kırmızı ışıkta kayınvalidesini yaraladı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-04-2008 05:46 PM |
Gül kırmızı ışıkta bekledi 29 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 03:27 PM |
07/19/07 - Uçak kazasından kurtulan pilot kırmızı ışıkta öldü | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 06:56 PM |
Gözsüz Doğan Bebek | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 07:02 PM |