www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-10-2007, 12:54 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Beşiktaş mı? Neden olmasın

Trabzonspor’un kadrosunda tutmak için büyük çaba harcadığı Fabiano Eller, Bordo-Mavililer’in Antalya kampında FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Sambacı, Karadeniz ekibinde oynamak istemediğini tekrarlarken, Kartal’a göz kırptı.

Resmen hayata döndü
Trabzon’dan apar topar gönderildikten sonra, kiralık olarak forma giydiği Internacional’de adeta yeniden doğan ve bir anda kıymete binen Fabiano Eller, Türkiye’ye döndükten sonra FANATİK’e konuştu. Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği Sambacı, şunları söyledi: “Türkiye’ye büyük umutlarla gelmiştim. Ancak beklediğim şans ve zaman tanınmadı. Demek ki, burada bana ihtiyaç yoktu ve döndüm. Trabzon’da tekrar oynamayı hiç düşünmüyorum. Şimdi de bunu konuşmaya geldim...”

‘Kulüpler anlaşırsa’
“ŞU ana kadar Avrupa’dan gelmiş resmi bir teklif yok. En ciddi gelişme Trabzonspor’dan kiralık olarak giderek önemli başarılar elde ettiğim Internacional cephesinde yaşanıyor. Oraya tekrar kiralık olarak dönmem gündemde. Ama yönetimle daha konuşmadığım için bir şey diyemiyorum. Beşiktaş’ın da büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Türkiye adına kötü izlenimlerim yok. Eğer yönetimler anlaşırsa neden olmasın. O zaman onu da düşünür, değerlendiririz.”

Röportaj: Serhat Demirtaş
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı