![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Trabzonspor’un kadrosunda tutmak için büyük çaba harcadığı Fabiano Eller, Bordo-Mavililer’in Antalya kampında FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Sambacı, Karadeniz ekibinde oynamak istemediğini tekrarlarken, Kartal’a göz kırptı.
Resmen hayata döndü Trabzon’dan apar topar gönderildikten sonra, kiralık olarak forma giydiği Internacional’de adeta yeniden doğan ve bir anda kıymete binen Fabiano Eller, Türkiye’ye döndükten sonra FANATİK’e konuştu. Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği Sambacı, şunları söyledi: “Türkiye’ye büyük umutlarla gelmiştim. Ancak beklediğim şans ve zaman tanınmadı. Demek ki, burada bana ihtiyaç yoktu ve döndüm. Trabzon’da tekrar oynamayı hiç düşünmüyorum. Şimdi de bunu konuşmaya geldim...” ‘Kulüpler anlaşırsa’ “ŞU ana kadar Avrupa’dan gelmiş resmi bir teklif yok. En ciddi gelişme Trabzonspor’dan kiralık olarak giderek önemli başarılar elde ettiğim Internacional cephesinde yaşanıyor. Oraya tekrar kiralık olarak dönmem gündemde. Ama yönetimle daha konuşmadığım için bir şey diyemiyorum. Beşiktaş’ın da büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Türkiye adına kötü izlenimlerim yok. Eğer yönetimler anlaşırsa neden olmasın. O zaman onu da düşünür, değerlendiririz.” Röportaj: Serhat Demirtaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Neden sustu, neden konuşmuyor gözlerin, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-06-2008 10:00 PM |
İstemem olmasın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-19-2008 09:50 PM |
itemLEriniz Neden Direk +6 OLmasın? | erturk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-12-2007 08:32 PM |
"City mi, neden olmasın?.." | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2007 09:30 PM |
Avrupa mı? Neden olmasın | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2006 10:22 AM |