www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-08-2007, 04:01 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan ‘En iyisi benim’

Ali Tandoğan, ikinci yarı öncesinde iddialı: Takım arkadaşlarıma saygım sonsuz ancak bence sağ kanatta en iyi kimse, o oynamalı. Formanın hakkım olduğunu düşünüyorum...

Ali Tandoğan ismi hep olay oldu. Denizli ve Gençlerbirliği’ndeki performansı ile öne çıktı, özel yaşantısındaki bazı olaylar, ani çıkışları, dobra konuşmaları ile gündemde kaldı. Bir dönem, büyük takımların transfer listesine giren Tandoğan, Beşiktaş’a imza attı ama Tigana’nın gelişiyle savunmaya hapsedildi. Sezon başında Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmayı bile göze alan tecrübeli oyuncu kurtarıcı olarak birçok maçta oyuna girdi, görevini yaptı. Ali Tandoğan geride kalan ligin ilk yarısı ve ikinci devre ile ilgili görüşlerini FANATİK ile paylaştı...

.5 yıldır Jean Tigana ile çalışıyoruz ve sağ bekte oynuyorum. Defans oyuncusunun görevi geride kalmaktır. Bu nedenle ileri çıkamıyorum. Doğal olarak beklentileri karşılayamıyorum. Bu bölgede de oynarım ancak gözüm sağ kanatta. İleride şans bulunca ya gol atıyorum, ya da attırıyorum. Sağda oynatılırsam çok daha başarılı olacağım.”

‘Sağda oynasam faydalı olurum’
“Sağ çizgide 4-5 farklı oyuncuya şans verilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü iki futbolcu olsa, hangisi iyi ise o oynasa daha düzenli bir takım olur. Şu anda bu bölgenin en iyisi olarak kendimi görüyorum. Diğer arkadaşlara da saygım sonsuz, yanlış anlaşılmak istemiyorum. Kim iyi ise o çıkıp oynasın. Yoksa aynı mevkiiye bu kadar adamın yığılması tüm takıma zarar verir diye düşünüyorum.”

‘Başarının sırrı tecrübe’
“Tecrübe çok önemli. Genç oyuncu sayısı arttığı zaman ister istemez, korku, panik ve endişe oluyor. Sağlıklı düşünemeyen bir insan gerçek performansını sergileyemez. Belki yaş olarak değil ama maç tecrübesi olarak oyun içinde bu tip futbolcuların bulunması önemlidir. Başarılı takımları incelediğimizde tecrübeli isimlerin öne çıktığını görürüz. Bu bir gerçektir ve kaçamayız.”

‘Kalmak istiyorum’
“Benim ile mevkiim konusunda konuşan olmadı. Maç içinde birisi sakatlığında oyuna girdim ve sağ çizgide oynayabileceğimi gösterdim. Bunun dışında kendimi gösterme şansım hiç olmadı. Kontratım sezon sonunda bitiyor ve bir yıl daha opsiyonum var. Kalmak ve kariyerimi de burada noktalamak istiyorum. Ancak önemli olan kulübün tutumu, sezon sonunda oturup, kararımızı veririz.”

‘Ah o puan kayıpları!’
“Ligin başlarında geriye düştüğümüz için kendimize olan güvenimizi yitirdik. Bu sene biraz daha iyiyiz çünkü rakiplerimiz de puan kaybetti. İkinci yarı çok daha iyi olmalı ve Fenerbahçe ile Galatasaray’ın puan kayıplarını beklemeliyiz. Son yıllardaki başarısızlığımızın nedeni takım olarak ligin başında geriye düşmemizdir.”

‘Gençlere örnek...’
Memleketim Salihli’de çelik fabrikası kuruldu ve ben de ortaklar arasındayım. Gidip başında duracak halim yok! Yatırımlara yavaş yavaş başladım. Futbol ile ilgileneceğim ama bir gözüm de orada olacak. Geleceğimi garanti altına almak istiyorum. Ayrıca bu davranışımla gençlere de örnek olmak istedim. İleride başarılı bir işadamı olmak istiyorum. Kafamdaki diğer işleri de zamanla hayata geçireceğim.”

Röportaj: Orhan Yıldırım
fanatik
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı