![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 9 Times in 6 Posts
Üye No: 21011
İtibar Gücü: 1379
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kurtlar Vadisi Terör, 15 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranda olacak. Nefeslerin tutulduğu bir final sahnesiyle biten birinci bölümün ardından, Polat Alemdar ve arkadaşlarını neler bekliyor...
Refika Ana’ya yardım etmeye çalışırken, Seher’in silahının namlusuyla burun buruna gelen Polat Alemdar, zor bir karar verecek: Seher ne olacak? Refika Ana ve Polat Alemdar’ın konuşmaları, Seher’i örgütten koparmaya ikna edebilecek mi? Seher’e o silahı verenler kimler ve kimlerden yardım alıyorlar? Polat Alemdar bu soruların yanıtlarını ararken, kendisini terör ağının tam ortasında bulur. Emir en yukarıdan geliyordur: KGT (Kamu Güvenlik Teşkilatı) bir antiterör timi olarak devlet denetiminde faaliyete başlayacaktır. Polat Alemdar ve arkadaşları için, artık düşmanı tanımanın, tanımlamanın zamanı gelmiştir... Şahsen ben sabısızlıkla bekliyorum.ya siz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
PrObLeM_BoY (02-15-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1682
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() beklenmezmi ya bana şöyle geliyorki abdullah çatlının asalaya yaptığı operasyonları polat pkkya yapacak bu dizide abdullah çatlıda bu yolda ilerlerken devlet görevi almıştı...
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 26819
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bugünkü hürriyet gazetesinde çıkan bir habere göre "kurtlar vadisi terör"
Radyo Televizyon üst Kurulu nedeni ile ekranlara veda ediyor, sözde 1 ay içerisinde 12000 kişi telefon edip dizinin kaldırılmasını istemiş, bence dizi yaşanan gerçekleri anlattığı ve bizleri aydınlattığı için bazılarının işine gelmiyor olabilir. Buna benzeyen birkaç tane daha dizi var bakalım onlara ne kulp bulucaklar...?
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() bence kaldırılması büyük çok büyük haksızlık olur
diğer olaylı dizilerden biri de Kod Adı:KAOS ilk bölümü yani diz ilk başladığında çok çabuk bitirilmişti acaba gerçekleri anlatan dizilerin akibeti hep hüsran mı olacak.Yetkilileri sağduyuya davet ediyorum ben şahsen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1682
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kaldırılırsa eğer kaldırılması için 12000 telefon geldiyse tekrar yayınlanması için 12000000 telefon gider kaldırmasınlar gerçekleri anlatıyor işte daha ne istiyorlar anlamıyorumki doğuda alınanlarda mı acaba pkkya yardım ediyorda alınıyor?
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 26819
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar bence gerçekleri anlatan dizileri kaldırmaktansa yenilerini eklemekte fayda var die düşünüyorum,, 12000000 deil 24000000 kez arasakta nafile, bunlar kaz gelcek yerden tavuğu esirgemezler
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Tüm dünyada artık internetten video izlemek ve gazeteleri internetten takip etmek yaygınlaştı.Hatta ünlü bir amerikan gazetesinin sahibi(ny times olması lazım) '5 sene sonra gazete basar mıyız bilmiyorum' dedi.İnternet günümüzde böyle önemli bir yer almışken ve hızla önemi artmaya devam ederken benim şahsi fikrim eğer bu tip halka doğruyu gösteren yayınlara tv de izin verilmezse internetten yayın yapılsın!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 15 Times in 2 Posts
Üye No: 14985
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beyler Haberin İçeriğinde Yeni Ogün Samast Tiplerinin Çıkmaması İçin Kaldırıldığı Yazılı.Ki Bu Bence Haklı Bir Gerekçe.Artı RTÜK'ün Direkt Olarak Program Kaldırma Yetkisi Yok.RTÜK İle Kanal Arasında Yapılan Anlaşmalarla Program Kanal Tarafından Kaldırılıyor.Üstelik Diziyi Kaldırmada RTÜK'ten Çok Show TV'nin Etkisi Olduğu Bildirildi.. Nedeni de Şu.. Az Önce Yazdığım Gibi.. Ogün Samast Olayının Hemen Arkasından Kurtlar Vadisi'nin Yeni Dönemde Aşıladığı Aşırı Milliyetçilik Ya da Aşırı Vatanseverlik Yeni Ogün Samast'ların Ortaya Çıkmasına Yol Açabilir..
Siz de Takdir Edersiniz ki Türk Milleti İzlediği Herhangi Bir Programdan Çok Kolay Etkilenen Bir Millet.. Nys Uzun Lafın Kısası Ben Kaldırılmasını Haklı Ve Yerinde Buldum.. Bazı Şeyler Rating Toplamaktan Daha Önemli...
![]() |
#9 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 15 Times in 2 Posts
Üye No: 14985
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu Ülkede Kalkıpta Çakır Adına Mezar Taşı Yaptırıp Gidip Dua Eden İnsanlar Var
![]()
![]() |
#10 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 102 Thanked 107 Times in 58 Posts
Üye No: 11794
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 5598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bence sonuna kadarrr doruu bi karar arkadaşlarr!! birçok insan tribe girip kendini polat zannedior! sıkıldım sokaktaki polatlardan!!!!
"Bu arada Genelkurmay'da da Kurtlar Vadisi'nden kaynaklanan ciddi bir rahatsızlık olduğunu öğrendim. Askerler, yıllardır Türk askerinin binlerce şehit vererek yürüttüğü terörle mücadelenin bir mafya grubuna mal edilmesinden son derece rahatsızmış. Askerin yasalardan aldığı güçle yürüttüğü bu mücadelenin, sanki bir grup mafya üyesinin desteğiyle yürütüldüğü yolunda intiba yaratacak bir dizinin "onurlu bir mücadeleyi" küçük düşüreceğinden endişe ediyorlarmış.(alıntıdır)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurtlar Vadisi Terör 3. Bölüm | efeaydın | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-23-2007 02:46 PM |
Kurtlar Vadisi Terör Bölüm 1 + Caps | KrieG | Yerli Diziler | 10 | 03-01-2007 12:26 PM |
Kurtlar Vadisi Terör’ yayınlanmıyor | victor25 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 02-17-2007 09:03 PM |
kurtlar vadisi terör indirmeden seyredin | buluay | Eskiler (Arşiv) | 2 | 02-15-2007 03:14 PM |
kurtlar vadisi son bölümde calan türkü | ultraslan1905 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-03-2005 04:20 PM |