![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın batsın, yüzümüze bulaştırdığın acılarınla birlikte. Gideceğini biliyordum öfkene yenik sırtın dönüktü bana. unutmam hormonlu gülüşlerini ve gazete yaprağına ilk yazdığın aşka davetiye ilanın. Bunları yazarken bir kez daha söylüyorum sana kızgın değilim belkide kızma hakı tanımadaım kendime. Dönüş olasılıklarını bir bir kaldırıyorum.
Ben sırılsıklam aşıktım, galiba gönül sayfalarına girmeyi becerememiştim, ben gizli ve korsanca aşkları severdim, yalın ,sade. Çok yandım, çok ağladım satır aralarına giren yaşlarım mürrekep yazılarımı inadına dağıtıyordu, engel olamıyordum. Ama bilemezsin öfkene yenik sırtın dönüktü bana.Canımın yandığını hisetmedin veya hisetiremedim. Ben hiç mutlu olmadımki doğduğumdan beri yaşamaya. Yakarmak nafile diyorum artık gidecektin ve gitmelisin. Kaldırımlar yalnızlık içinde yürümene amadedir artık. Cafelerdeki tüm hatıran sinmiş yerlere bakmadan es geçeceğim... Ve.... GÜNEŞİN GÖZYAŞLARI Birazdan güneşin doğacağını sanırken, Seher yelin ayazı tenimi titretir soğuktan! Bir gecenin sonuna geldim uykusuzca Avuçlarıma aldığım ellerini başkası tutacak Ve gözlerin içine bakacak Ve belki sende gülümseyeceksin... Ama gülümserken sen ona; Bana ve aşkıma ihanet etmiş olacaksın. Aşkın batsın...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AŞkin Şansi Bİr Kez | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:21 AM |
AŞkin Radyoaktİvİtesİ | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:18 AM |
AŞkin BİlanÇosu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 09:17 AM |
Adin Batsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:31 PM |
AŞkin 50 Belİrtsİ | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2007 12:16 AM |