![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 8 Thanked 56 Times in 20 Posts
Üye No: 7728
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 2810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Milyonlarca insanın hiç çekinmeden videolarını yüklediği ve paylaştığı You Tube'da bölücü terör örgütü PKK'nın Türk askerlerine düzenlediği pusu ve saldırıların görüntülerinin de yer aldığı belirlendi.
Görüntülerde bir mayının nasıl hazırlandığı, yola nasıl yerleştirildiği ve pusuya düşen Türk askeri araçlarının infilakı detaylı olarak aktarılıyor. Bunun yanı sıra sayfada bölücü teröristlerin Türk askeri hakkında aleyhte sloganlar attığı ve yazdıkları yorumlarda Türk Ulusu, Mustafa Kemal Atatürk ve Türk askerine hakaret edildiği de dikkat çekiyor. "Gerilla Türk askeri avlıyor ve üssüne kayıp vermeden dönüyor" sloganıyla yayınlanan videolarda bölücü örgütün çalışmaları, talimleri ve dağlardaki yaşantılarından da görüntüler yer alıyor. Tamamen bölücü örgütün videolarından oluşan oldukça uzun bir listede; karakol baskınları ve benzeri terörist hareketlerin açıkça anlatıldığı ve belgelendiği dikkati çekiyor. You Tube'un denetim sorunu var Hergün on binlerce videonun yüklendiği YouTube'un belirli bir denetim mekanizması yok. Yöntem olarak bir kullanıcı talimatnemesinin arkasına sığınan YouTube daha geçenlerde Brezilyalı bir mankenin müstehcen videolarını yayınladığına dair dava edilmiş ve Brezilya hükümeti YouTube'un ülkede bu görüntüleri yaymasını engellemişti. kaynak : habertürk |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
YouTube'da virüs salgını! | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 03-21-2009 08:16 PM |
Seçim propagandası da Kürtçe yapılabilmeli | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2009 02:20 PM |
'Operasyon Youtube'da ifşa edildi' iddiası | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 04:38 PM |
Blair, Sarkozy'yi YouTube'da kutladı / 9 nisan | MARWiN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2007 11:07 AM |
YouTube'da siyasi miting dönemi | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-21-2006 03:07 AM |