www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-14-2007, 10:32 AM   #1
pae
Geçerken Uğradım

pae Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 19
Üye No: 4932
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi : pae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished roadpae is on a distinguished road

Bu yıl 52’incisi Finlandiya’da düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Kenan Doğulu, Uludağ’da Fransız akrobatların gösterisi eşliğinde konser verdi.

HEP BUGÜNÜ BEKLEDİM

Doğulu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladi. Bugüne kadar Eurovision şarkı yarışmasına katılmayı beklediğini ve bunu çok istediğini belirten Kenan Doğulu, “Daha önce hiç teklif gelmemişti. Ama bir gün teklifin geleceğini biliyordum. Kariyerim açısından bugüne kadar çok başarılı olduğum ve tartışmasız çok iyi bir albüm yaptığım bir dönemin sonunda böyle bir risk almak kendi risk yönetimime göre enteresandı” dedi.

TRT’den teklif geldikten sonra 25 gün gibi çok kısa bir sürede 9 şarkı yaptığını dile getiren Doğulu, “Bu kısa zamanda Sezen Aksu’nun büyük katkısını gördüm. Sezen Aksu benim fikir hocalarımdan biri. Başka da fikir hocam yok zaten. Sıkıştığım anda kapısını çalıyorum” diye konuştu.

SEZEN AKSU DA DİNLEDİ

Hazırladığı şarkıları Sezen Aksu’ya dinlettiğini açıklayan Kenan Doğulu, daha sonra bu 9 şarkıdan 3’ünü seçip, TRT’nin yolunu tuttuğunu söyledi. Bu 3 şarkıdan vazifesini en iyi yerine getirecek şarkıyı birlikte seçtiklerini anlatan sanatçı, “En büyük başarıya imza atacak şarkının ‘Shake İt Up Şekerim’ olduğunu düşündük” dedi.

ÇOK TERLEDİM AMA ŞARKI GÜZEL OLDU

Yarışma için hazırladığı şarkısına çok güvendiğini ifade eden Doğulu, “Bu kısa zamanda bir şeyler yapmak için gerçekten çok terledim ama şarkı çok güzel oldu. Herkesin güzel enerjisi arkamızda olursa, yarışmada sırtımız yere gelmez. Eurovision’un yurtdışına açılmak için çok faydalı olacağına inanıyorum. Önümüzdeki günler çok yoğun geçecek ve inanıyorum ki bu yoğunluk tatlı bir kupayla ödüllendirilecek” dedi. Doğulu, yarışmada vokal ve sahne şovları ile ilgili bir soruya ise, “Her türlü sürprize açık olalım abi” diye cevap verdi.
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
qarizma (02-14-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 02-14-2007, 01:13 PM   #2
qarizma
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 648
Üye No: 18465
İtibar Gücü: 1604
Rep Puanı : 4494
Rep Derecesi : qarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond repute

kardeş saol paylaşımların için i calsımısın etwALLAH...!
Old 02-14-2007, 05:15 PM   #3
SİR.BLACKROSE
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 14241
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : SİR.BLACKROSE is on a distinguished road

vokal sezen aksu çıkarmış...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı