![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tuncay, Alkmaar maçında Kezman ile kavga ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Alkmaar maçında Kezman ile kavga ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Tuncay, “Aksine maç içinde ve daha sonra sinirlendiğini görüp, yatıştırmaya çalıştım. Fotoğraf çerçevelerine yumruk attığında, dostça, arkadaşça sarılıp sakinleştirdim. O da buna sevindi ve teşekkür etti” dedi. Hiçbir arkadaşıyla problemi olmadığını kaydeden yıldız oyuncu, şunları söyledi: “Onları azarlamam söz konusu bile olamaz. Zaten yapım da buna uygun değil. Pas konusuna da önyargılı yaklaşılmasın. Topu uzun süre sürdüm, önümün açık olduğunu görünce vurdum. Elenişe takım olarak kahrolduk. Kabul ediyoruz, basit bir şekilde elendik. Bunda hepimizin hatası var. Ama hayat devam ediyor. Önümüzde kazanılacak iki kupa var. Şimdi onlara konsantre olmalıyız” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Açılışlar ‘mankenli’ dolandırıcılık ‘nitelikli’ | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-01-2009 09:23 AM |
‘AKP’ iddiasına karşı ‘AK Parti’ savunması | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2008 09:48 PM |
TBMM’de ‘kıyak’ tartışması ve ‘helal’ tepkisi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 08:25 PM |
Çapkın ‘damat’ın suç ortağı ‘idare müdürü’ / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:13 AM |
Hakkari’de askerin ‘mıntıka temizliği’ne DTP’li belediyeden suç duyurusu / 27 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-27-2006 04:39 PM |