www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-03-2007, 04:13 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan 'Trabzon herkesi yener'

Üst üste alınan başarılı sonuçlar Trabzon’u ayağa kaldırdı. İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, çok iddialı konuştu:
03.03.2007

Adım adım zirveye
Trabzonspor’da ligde ve kupada alınan başarılı sonuçlar yüzleri güldürdü... Gelecek haftalarda oynanacak maçlar öncesi camia tek yürek olurken, Bordo-Mavililer’in İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarı daha da umutlandırdı. Arka arkaya gelen iyi sonuçlarla özgüvenlerini kazandıkları için başarılarının artacağını belirten Hacıosmanoğlu, “İkinci yarıya başlarken oyuncularının özgüvenlerini kazanmaları açısından alınacak sonuçların çok önemli olduğunu söylemiştik. Son olarak kupada yarı finale çıkmamız bizim için iyi bir adım oldu” dedi.

12. adama teşekkür
Takımının ligde üst sıralarda olmayı hak ettiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, “İlk yarıda başarısız sonuçlar aldık. Ancak Trabzonspor’u yukarılara çıkarmak, yine futbolcularımızın elinde. Onların da sahada yürekleriyle mücadele ettiğini düşünüyorum. Trabzonspor şu anda bir emekleme döneminde. Yavaş yavaş ayağa kalkacağız ve koşmaya başlayacağız. Şu anki futbolun ve takımın performansı, bize gelecek için umut veriyor. Bugüne kadar kötü günlerde takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımız, bundan sonra da bırakmayacaklardır” ifadesini kullandı.

‘Hak eden kazansın’
“Artık ufak-büyük takım ayrımı yok” diyen Bordo-Mavili idareci, “Anadolu takımlarını bu açıdan tebrik etmek lazım. Büyük takımların Anadolu ekiplerine destek vermesi gerekir. Bizim yaklaşımımız hep bu yöndeydi. Anadolu takımlarına kiralık oyuncular verdik. Takımlar arasında kardeşlik istiyoruz. Konyaspor maçının da galibiyet serisinin devamı açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımızda maçı kazanacak cesaret, hız, teknik ve fizik var. İki takım açısından kritik bir maç olacak. Hak edenin kazanması en büyük temennimiz” açıklamasını yaptı.

Yunus Emre SEL/DHA
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı